Марія Bondar

Основи макіяжу для ЧБ фотографії. Інформація на мільйон

Основи макіяжу для ЧБ фотографії. Інформація на мільйон

Я знаю дуже багато дівчат люблять фотографії в чорно-білому кольорі, вони дуже гарно виглядають таємничо, романтично.

Але фотографії в чорно-білому кольорі мають особливості, так як на перший план виходить саме форми обличчя, лінії, округлості та гра світлотіні.

Але що робити з макіяжем ?

Якщо зробити просто макіяж "як в житті", сфотографуватися, потім перевести в чорно-біле, ви можете дуже сильно здивуватися, тому що деяких кольорів взагалі може бути не видно або видно дуже слабо або навпаки дуже сильно. Тому якщо ви плануєте робити собі фотографію у чорно-білому кольорі я вам дуже раджу прислухатись до моїх порад.

Звісно коли ви робите професійні фотографії, вам все потім від ретушують і це буде виглядати набагато краще, але ми живемо в цифрову епоху та і не кожен може дозволити собі робити професійну фотосесію постійно (у всіх різні доходи). Але це не привід відкладати своє бажання на потім.

І так . На головній світлині яку я виставила знаходиться знаменитий круг кольору. Ми не будемо зараз вдаватися в історію і про нього сильно розповідати, тому що про це можна розповідати дуже багато лекцій.

Основне - я просто перевела його у класичний чорно-білий колір, тобто просто прибирала усі кольори. В настройках телефону є різні чорно-білі варіанти, але там вже змінюються саме канали кольору, нам потрібний просто з класичний чорно-білий. І як ви бачите деякі кольори стали дуже насичені, а деякі набагато світліші, хоча в житті вони виглядали дуже насичено і яскраво. Це усі кольори жовтого, жовтогарячого, помаранчевого і червоного.

Тобто, логічно виходячи з цієї інформації - червоні губи або яскраві жовті тіні можуть бути дуже легкі і майже невидимі для чорно-білого фото. Рожеві помади, світло рожеві помади також будуть досить світлі на фото.

Так, якщо ви хочете ніжний, світлий образ використовуйте їх із задоволенням. Але якщо ви хочете яскраве чорно-біле фото, то я вам раджу придивитися до таких кольорів, як - синій, фіолетовий і зелений.

Маленький екскурс до історії. При створенні чорно-білого кіно використовували зелену помаду (як виявилось не просто так) .

Тому, якщо ви використаєте у своєму макіяжі досить багато відтінків синього, фото буде насиченіше. У помаді це може бути якийсь сливовий або навіть червоний змішати з синім і отримати фіолетову помаду. Але в житті це може бути дуже яскраво і екстравагантно)) щоб так ходити по вулицях)

Також я додала приклади своїх фотографій в яких просто прибрала колір. Це фотографії різних періодів мого життя, з різним кольором волосся і макіяжами, але там дуже добре видно як працюють кольори.

Бажаю вам лише найкращих чорно білих фото!)

А ось тут макіяж майже "зник". Тому що увесь макіяж виконаний у помаранчевих тонах.

Як видно в цьому макіяжі, фіолетові елементи виглядають набагато темніші ніж яскраві рожеві губи.