Марія Bondar

Щоб в домі пахло все як Rituals

Щоб в домі пахло все як Rituals

Краса та й годі) Я мала такий маленький спрей від рітуалс і хочу зараз про нього вам розповісти. Це продукт з серії лінійки рітуалс для дому. В них є продукти для дому - ароматичні спреї, палички пахучки, дифузори ароматичні і навіть помякшувачі для білизни.

В мене був міні варіант спрею для дому. Цей спрей створений для того. щоб усе пахло в домі від рітуалс. Цим спеєм можна пшикати на білизну, подушки, штори, можна навіть на речі.

Аромат просто шикарний. Як на мене цей аромат ідентичний з ароматом лінійки сакура (біла лінійка пінок для душу) від рітуалс. Я нюхала як цей спрей так і пінки сакура і мені це один в один. Єдине - цей спей ну дуууже концентрований. Про це треба пам'ятати при використанні. Тому він дуже економний. Не треба використовувати цілу баночку на один раз - пару пшиків і постіль чи подушки прямо дуже сильно пахнуть.

Аромат дуже солодкий, такий собі мікс вишні, мишдалю, молока і цвіту. Він насичений і зовсім не свіжий. Це прямо така солодка квіткова - цукерка. Але дуже красний. Для фанатів рітуался - ви повинні спробувати цей прикольниц продукт.