Марія Bondar

Дивна жижа яка фарбує усе, але не те що треба

Дивна жижа яка фарбує усе, але не те що треба

Привіт. Хочу сьогодні розповісти свій невдалий досвід з хною .Можливо я щось не правильно робила. Хто розбирається в хні - підкажіть, що не так.

Я вирішила придбати хну щоб пофартувати волоски, обрала чорний варіант хни а не коричневий, бо думала, що коричнева буже сильно тепла руда. А ця в мене вийщла взагалі зелено-жовта))

Розвела я як по інструкціі і нанесла на брови. Чекала я 20 хвилин. І коли змила - була в шоці. Шкіра пофарбувалася - вона була, зелено-жовтого кольору, а волоски як були світлі так і залишилися. Ну добре може які були прямо білі то трохи вони стали тепло золотавими. Але... не чорними.

На фото це я пофарбувала руку, спеціально для мейкап клубу, щоб показати який слід залишає хна і не фарбує волоски. І так в мене на руках є волосся, я вважаю що це норм) Хоча б не хотілося щоб воно було таке жовте)

Ось така історія. Я не до кінця розумію, що не так. Бо дівчата ж фарбуються хною. Але в мене це якась жижа яку я викинула. І пахла вона не сильно хною. Бо я раніше малювала мехенді і знаю запах хни. Якась більш хімічка, але ж я думала може через чорний пігмент такий запах.

Коротше, я все ж не рекомендую такі експерименти перед важливими подіями - бо може бути такий зелений сюрприз як в мене. Все ж тоді я залишуся прихильником хімічно класичних фарб для брів.

баночка гарна, можна змішувати прямо всередині