Юрченко Алёна

Розбір макіяжу de Provance частина 3

Якість цього продукту гарна для свого бюджету 👍 Пудра підходить по відтінку, має ніжну текстуру, але вона може трішки підкреслити сухі ділянки (якщо вони у вас є🙂)

хайлайтер має гарне ніжне сяйво, пігментований, але може підкреслити текстуру шкіри😕

Румяна сподобались найбільше💕 вони дуже пігментовані, гарно тушуються та ніжної текстури👍

Р�озбір макіяжу de Provance частина 3

Як підсумок - непоганий бюджетний продукт👍 але краще б зробили інше пакування, бо розташування продуктів один на одному не зручно😕 і зеркало лише зручно викоримтовувати з верхнім продуктом ( з пудрою ).

Я полюбляю тіні для брів і ці мені також сподобались👍 навіть щіточкою з набору змогла зробити потрібну форму брів🙂

колір мій, сяючий світлий відтінок гарно підходить для висвітлення зони під бровкою 👍 і навіть як тіні в куточок ока💗

Відтінки підійдуть як і для повсякденного макіяжу, так і для яскравого👍 деякі відтінки занадто сухі. Сяючі відтінки краще наносити на базу під тіні, щоб колір був більш насиченим 🙂

Літери дуже класні, але їх потрібно наносити на спеціальну базу для глітерів, бо так вони скочуються в складку повіки😕

Також я була приємно вражена, що тіні майже не осипаються на обличчя під час макіяжу 👍

Як висновок - якщо у вас немає в колекції подібних відтінків і ви шукаєте щось бюджетне, то можете спробувати цю палетку🙂