Missmili

#testmakeupclub

#testmakeupclub

На тестування я отримала мило для брів від O’bays ,який доречі хотіла спробувати після неймовірних оглядів дівчат)і ось вони в мене)Дякую makeupclub за можливість протестувати такі цікаві засоби!)

Протестувавши ділюсь своїми враженнями)

#testmakeupclub

Пакування:Дуже гарне і мінімалістичне,засіб представлений у алюмінієвій баночці з кришечкою що відсувається ,в комплекті -мило і щіточка для брів.

Обʼєм 13g

Спосіб використання:

Намочити водою щіточку,набрати мило і створити форму бровам.

Я робила так-брови підфарбувала олівчиком для брів,мило наносила спочатку проти росту брів,потім за ростом,трохи піднімаючи волоски,початок брови трохи розпушила для більш натурального ефекту.

Мої враження:

Спочатку засіб трохи не зрозуміла,бо таким форматом користувалася вперше,але з кожним разом я все більше відкривала для себе його функціональність і зручність.

Мило набирається на щіточку легко,на брови лягає рівномірно,без грудочок,ніякого білого нальоту як це буває з гелем для брів немає,також великий плюс в тому коли користуєшся олівчиком для брів,сам засіб в баночці не брудниться як це буває з прозорим гелем.Достатньо зробити декілька рухів проти росту і за ростом волосків для того щоб отримати бажану форму

Фіксація у мила еластична,брови на дотик мʼякі,немає відчуття стянутості чи сушіння,взагалі не відчувається що щось на бровах.

Хоч і фіксація еластична але вона доволі стійка,весь робочий день він з гідністю вистояв і брови самі по собі не опустились,єдина умова,не чіпати і не терти брови тоді все буде гуд)

Я дуже задоволена засобом,мені сподобалось і фіксація і комфорт

Підсумки:

Плюси:

-цікавий формат

-еластична фіксація

-стійкість

-комфорт у носці

-відсутність білого нальоту

-ідеально для мʼяких і тонких брів

Мінуси:

-також формат,щіточку потрібно змочувати і мити після використання,а це додатковий час

P.S.Порада,коли змиваєте макіяж,останнім змивайте брови,бо це все ж мило ,і при потраплянні в очі буде пекти)