O’BAYS Ultra-Tinted Lip Oil #testmakeupclub
Відтінок black currant
Привіт)На огляді олійка яка вже наробила шуму на весь клуб від O’BAYS
Отримала її на тестування за що щиро вдячна мейкап))бо придбати її просто не реально,розкуповують моментально)Це навіть і не дивно-бо це справжній скарб!
Вона виглядає як люкс!
Це якесь зоряне сяйво у пляшечці
Почнемо)
Упакування виглядає неймовірно гарно-стильно,стримано і мінімалістично,мені нагадує стиль Givenchy
Обʼєм олійки 5 мл
Сама олійка в пляшечці виглядає розкішно-темна база з безліччю різнокольорових блискіток
Повна назва кольору black currant що в перекладі - чорна смородина)
.
Аромат це щось))напевно це найкращий аромат який я зустрічала в косметиці-а саме натуральне солодке смородинове варення)воно настільки реалістично і апетитно пахне що так і хочеться зʼїсти!
.
Аплікатор олійка-тінт має великий і зручний,хто пробував олійку від Clarins той розуміє наск ільки такий аплікатор зручний для такого формату засобів.
Олійка в пляшечці виглядає темною,це тільки на початку,а вже наносячи на губи- прозорий з сіруватим відтінком який буквально на очах стає ніжно рожевим .
.
На губах виглядає спочатку сірувато-прозорим,через буквально декілька секунд проявляється тінт і губи стають рожевого соковитого відтінку
Блискітки на губи не переносяться,тільки сама олійка,а я так сподівалась🥲
.
Стійкість самої олійки невелика,приблизно 2-3 години,а тінт залишається ще на довго)
.
На фото-як виглядає соло,а також сам тінт який залишається на губах,якщо промокнути їх серветкою
.
По відчуттям олійка ну дуже комфортна,вона не липка,до неї не прилипає волосся,відчувається легке зволоження,а присмак такий же солодкий і смачний як і аромат)
Оліка мені ну дуууже сподобалась!Чекаю коли вона буде в наявності на подарунки)💗
Коментарі (0)