Крем-гель від Clinique Pep-Start, освіжає і дає хороший візуальний результат.

Крем-гель від Clinique Pep-Start, освіжає і дає хороший візуальний результат.

Привіт💙
Сьогодні хочу написати відгук про Зволожувальний крем-гель для шкіри навколо очей Clinique Pep-Start Eye Cream

🍀Даний продукт дійсно класний. 💛
Ціна зараз трохи підскочила, купувала за меншу вартість.
Вироблений в країнах Європи.
Склад: Extract/Saccharum Officinarum/Extrait De Mélasse, Sapindus Mukurossi Fruit Extract, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Whey Protein/Lactis Protein/Protéine Du Petit-Lait, Palmitoyl Hexapeptide-12, Trifluoroacetyl Tripeptide-2, Caffeine, Phytosphingosine, Acetyl Hexapeptide-8, Palmitoyl Tripeptide-1, Yeast Extract/Faex/Extrait De Levure, Glycine Soja (Soybean) Protein, Caesalpinia Spinosa Gum, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Glyceryl Polymethacrylate, Sucrose Stearate, Caprylyl Glycol, PEG-8,Sodium Hyaluronate, Simethicone, Polysorbate 20, Carbomer, Sodium Hydroxide, Dextran, Hexylene Glycol, Sodium Citrate, Phenoxyethanol, Mica, Titanium Dioxide (CI 77891).


Пакування. Крем приходить в невеличкій коробочці (не збереглася в мене що б показати). В середині маленька туба (15мл.) із "шариком" замість носика. Він відтягується, так відкривається і тоді вичавлюється крем. Бачила, що дівчата наносять цим шариком, типу відразу роблять масаж. Я так пробувала декілька разів і в мене він не скользив, а просто тягнув шкіру, відчуття не з приємних. Тому, схиляюсь більше, що ця балабушка тільки для того щоб відкривати тюбик.

Крем. Консистенція крему не сильно густа, справді трішки гелева, колір молочний. Наноситься дуже легко. В ньому є маленькі світло відбивні часточки. Вони настільки дрібні, що створюю ефект підсвічування шкіри. Їх не видно, а шкіра на вигляд покращена. Дуже шикарний результат. Це перший засіб ( з ефектом підсвічування) який справді робить вашу шкіру свіжою візуально. Для ранкового догляду це дуже підходить.

Крем-гель від Clinique Pep-Start, освіжає і дає хороший візуальний результат.

Враження та ефек. Мені цей крем дуже сподобався. Підійде для дівчат з не явно вираженими проблемами. Зволожує, підсвічує. Працює в продовж дня, відчуття сухості чи недостатньої зволоженості не виникає. Комфортно з ним. За рахунок світловідбивного ефекту трішки може замаскувати темні кола, та і в загальному додає доглянутості зоні навколо очей. Чуда не зробить, в кого виражені вікові зміни, то, думаю, результату не дасть. А от для першого крему, та і для віку до 40 - підійде.

Я спочатку користувалася і рано і вечері, а потім, як діло йшло до закінчення, перейшла на використання тільки з ранку. Доречі, для вечірнього догляду тоді придбала крем від Weleda. Теж задоволена, напишу відгук.
Однозначно буду рекомендувати вам цей крем-гель, одне, що ціна виросла, доведеться чекати акцію. Мій вже закінчився, зараз користуюся іншими, але цей періодично моніторю.

Про бюджетний варіант для літнього догляду: Зволожувальний крем для шкіри навколо очей - Lumene https://club.makeup.com.ua/post/20003/