linajax

#testmakeupclub

#testmakeupclub

O’BAYS Ultra-Tinted Lip Oil

Ultra-Tinted Lip Oil від O’BAYS - це не просто тiнт, а справжнє джерело краси та догляду, вiн поєднує в собі олії, які зволожують та живлять шкіру губ, та яскраві пігменти, які надають губам соковитого кольору.

А ще в ньому є прикольнi маленькi блискітки, які роблять губи більш привабливими.

Ultra-Tinted Lip Oil від O’BAYS - це ідеальний вибір для тих, хто любить мати на губах щось легке, але ефектне, має приємний аромат, стильну упаковку та зручний аплікатор.

Враження вiд цього тiнту - вау! Рекомендую! ✨

#testmakeupclub

Якщо ви шукаєте ідеальну матову помаду, яка не залишить вас байдужими, то вам варто спробувати Posh Matte Liquid Lip Stain від LAMEL.

Помади яскравi та крутi, є зручний аплікатор, який дозволяє наносити продукт рівномірно та точно.

Текстура помад дуже легка, не відчувається на губах та не сушить губи.

Мають високу пігментацію, одного шару достатньо для повного покриття.

!Дуже стійкi, не розмазуються та не розтікаються!

Помади роблять губи гладенькими та розкішними.

LAMEL Posh Matte Liquid Lip Stain - це чудовi матовi помади, якi мають багато переваг, стійкість, легкість, комфорт та розмаїття кольорів.

Я дуже рада, що отримала бокс з цими помадами, вони стали моїми фаворитами в повсякденному життi, рекомендую їх всім, хто любить матові помади, стоять кожної гривнi.

Це справжнє кохання з першого погляду 💋

Якщо ви шукаєте ідеальний продукт для брів, який допоможе вам створити будь-яку форму і тримати її на протязі всього дня, то вам варто спробувати Long-Lasting Brow Soap від O’BAYS.

Long-Lasting Brow Soap - це мило-віск, яке легко наноситься на брівки за допомогою щіточки, яка йде в комплекті, рівномірно розподіляється по волосках, не склеюючи їх, воно також зволожує і зміцнює волоски, запобігаючи їх ламкості.

За допомогою Long-Lasting Brow Soap я можу створити будь-яку форму брів, яка мені подобається, зробити їх більш густими або природними.

Загалом, мило дуже сподобалось, добре фіксує брівки і забезпечує стійкий ефект на увесь день.

Дякую MAKEUP за можливiсть протестувати цей бокс!! 💞