#myperfecthaircolor я зараз брюнетка, АЛЕ …
бути рудою мені подобалось більше, і ось мої 10 причин.
- рудих менше, тому кожна руда голова завжди сприймається як особлива перлинка компанії
- теплий колір твого волосся сприймається як джерело вогню та енергії, часто можна почути, що ти «запалюєш» компанію
- під рудий колір добре пасують як світлі, так і темні відтінки одягу. Твій гардероб не обмежується твоїм кольором волосся
- коли я була рудою мене часто кликали на фотосесії, фотографи полюбляють яскраві голови 🤭
- якщо ти захочеш піти на косплей шоу, то руденьких героїнь не багато, але вони всі дуже hot (навіть baddy)
- підбираючи помаду в референсах із моделями є одна руденька дівчина і саме по ній можна визначити яка помада буде тобі ближчою (але також зважаємо на температуру шкіри🤔)
- фарбування волосся це не завжди висвітлювання! в цьому є свій плюс)
- тобі дуже пасуватимуть веснянки
- завдяки яскравості волосся можна не фарбуватись (я це точно знаю) і так ти виглядатимеш і природньо і яскраво
- ти можеш поїхати в Ірландію і бути там «як своя»
Такий мій особистий топ кращих моментів «Чому рудою бути добре». Для мене рудий колір це був завжди виграшний колір, я себе памʼятаю дуже щасливою в тому моменті. Але ж справа не в кольорі, вірно?)
Коментарі (0)