Інна ✨

Lumene CC Color Correcting Cream

Lumene CC Color Correcting Cream

Моє перше знайомство з Lumene CC Color Correcting Cream сталося ще коли я навчалась в інституті та не була таким активним користувачем косметики. Тоді у цього продукту ще було інше пакування, але колір, аромат та усі властивості були такі ж самі, як і зараз. В мене був найсвітліший відтінок, наносила я його на обличчя руками, про зволоження у вигляди крему тоді ще не замислювалась та не можу сказати, що це було якось по-особливому красиво. Ну тональний і тональний - нічого так, використовувала не кожен день, на якісь подіі та коли тюбік підійшов до кінця, купила щось інще, та і забула про цей СС на декілька років. Коли в тебе молода шкіра без якіхсь проблем, всі тональні засоби виглядають +/- нормально і однаково непогано.

Повторно придбала вже свідомо спустя рочків 5, бо почала активно фарбуватись та мені був потрібен базовий тональний засіб на кожен день. Стала наносити на нормальний зволожуючий крем і вже вологим спонжем, фіксувати тоненьким шаром прозорої пудри - і от тоді сталася любов)

В мене в косметичці зараз постіно є два відтінки - Light та Ultra Light. Змішую їх в залежності від того, якого відтінку моя шкіра, бо Ultra Light світлішій і має розовий підтон, а Light темніший з бежевим підтоном. У чистому вигляди вони не підходять мені за тоном, а от якщо змішати - просто чудово! Відтінок Light використовую самостійно весною на легкий загар, взимку пропорція Ultra Light/Light приблизно 2/1.

Покриття цей СС надає від легкого до середнього, на кожен день вистачає тонкого шару, мені треба лише вирівняти тон, бо немає ніяких виликих проблем зі шкірою. При бажанні можно піднашарувати. Мені дуже подобоється фініш, стійкість, текстура та як на нього лягають кремові продукти для лиця. Продукт не сходить з мене шматками у кінці дня, не підкреслює мімічні зморшки та не западає у них. В мене комбінований тип шкіри з доволі жирною Т-зоною, тому я завжди фіксую макіяж прозорою пудрою та підправля його впродовж дня матуючими серветками . Хоча при бажанні Lumene CC Color Correcting Cream можно не фіксувати пудрою - крем трошки сам фіксується з часом та залишає красивий напівматовий природній фініш. Матуючими серветками не знімається. Гарно виглядає на мені на кожен день, на фото та відео.

Перекуповую знов і знов та навіть не хочу пробувати щось інще.

Lumene CC Color Correcting Cream