#testmakeupclub
Історія мого тестування продуктів від LAMEL та O'BAYS (частина 1)
Привітик красуням Makeup комюніті. Нещодавно мені пощастило опинитися в числі тих дівчаток яким випала можливість протестувати новинки від брендів LAMEL та O'BAYS. Моїй радості просто не було меж і на тестування я тримала набір матових помад, мило для моделювання брів та олійку тінт для губ. Давайте розглянемо із вами все попорядку.
LAMEL Posh Matte Liquid Lip Stain
Розпочнемо із набору матових помад серії LAMEL Posh Matte Liquid Lip Stain. Якщо казати відверто я шалена любителька помад, блисків, тінтів і всього, що може зробити вуста привабливими.
На тестування я отримала три відтінки:
- Frost rose 402
- Wine red 407
- Passion pink 408
Ще не відкривавши флакони я зрозуміла, що відтінки дуже красиві. Але довго я так не змогла і зразу побігла все тестувати. Помади не мають різкого запаху і спершу мені взагалі здалося, що у них присутні нотки карамелі. Текстура у них дуже ніжна та кремова і пігментація просто топ. Одного дотику достатньо, щоб побачити колір у всій красі. Коли наносити текстуру на вуста то колір яскравіший ніж потім після висихання. Зручна кісточка хоча спершу я подумала, що буде складно з нею подружитися. Але ні, контури вдалося вивести дуже гарно і це навіть помітно на фото. Помада дуже стійка, має матовий фініш.
Я завжди думала чи посуватиме мені відтінок типу Frost rose 402. Ніколи не купувала таких бо думала, що це точно не моє. А тут виявилося все навпаки. Відтінок просто чудовий. Красивий, стриманий, нюдовий. Дівчатка таке полюбляють.
Моя любовна любов це червоні помади. Я не уявляю свого життя без них. Тому завжди коли хочу зробити свій образ більш ефектним то червона помада мусить бути не моїх вустах. Wine red 407 говорить сам за себе. Стійкий насичений червоний, просто ідеальний.
Ну і вишенька на тортику для яскравих образів це Passion pink 408. Мені одразу захотілося одягнути літню сукню та піти з подругами на прогулянку. Свіжий, насичений та романтичний.
Цікава ваша думка красуні, який відтінок мені пасує найбільше? Буду рада вашим коментарям 🐱
O’BAYS Ultra-Tinted Lip Oil
Взагалі це моє перше знайомство із цим брендом і буду відверта - я приємно вражена. Одразу хочу вам сказати, що дизайн цього продукту просто в саме серенько. Мені здається тільки заради нього варто купити цю олійку тінт. Відтінок Black currant із нереальним сяйвом блискіток. Мій внутрішній естет отримав вищу степінь задоволення. Коли відкривала флакон зразу відчула аромат ягід, а саме ожини. Важко було зрозуміти як саме будуть виглядати вуста після його нанесення. Колір набирає яскравість поступово і вони стають такими насиченими ягідніми десь відтінку ожини. Аплікатор великий і дуже зручний в нанесенні я таке люблю. Губи стають дуже спокусливими та соковитими, а мерехтіння блискіток додає свого шарму. Я закохалася в цей продукт і він точно буде одним із топових у моєму бюті арсеналі це я знаю точно 😌
O’BAYS Long-Lasting Brow Soap
Брівки в мене пишні і вони дуже люблять коли за ними доглядають. Коли відкрила мило для моделювання брів O’BAYS Long-Lasting Brow Soap то не могла зрозуміти чи там щось є 😁 Але потім таки вдивилася і побачила, що все не місці. Продукт має нейтральний запах та прозорий на вигляд. Легкий в нанесенні та має зручне упакування. Не липкий, на залишає білого нальоту. Дуже гарно фіксує та надає форму брівкам. Результатом я була приємно вражена та задоволена. Таке враження ніби на фото дві різних брівки, і результат справді приголомшливий, а продукт точно вартий уваги 😉
Щиро дякую Makeupclub за таку чудову ініціативу та можливість однією із перших отримати такі круті продукти. З нетерпінням очікую на другу частину боксику і буду рада поділитися із вами своїми враженнями ❤️
Коментарі (0)