Кондрашова Альона

Досвіт використаня La Roche-Posay через пів року

Досвіт використаня La Roche-Posay через пів року

Майже пів року користування цією продукцію, зрозуміла, що вона мені не підходить. Комедони зявляються і зявляються.

Перейшла на двохетапне очищення, вони почали зникати, але і шкіра почала дуже сохнути, лущитись і пекти. Крем #La Roche-Posay Toleriane Sensitive Cream не допоміг, а навпаки коли його наношу, то шкіра стає дуже жирною і дуже розширюються пори, і прищі дні зникли, інші зявились.

Взагалі, помітила, що після крему сильно розширюються пори і якісь наче темні стають (як чорні цітки)

Вирішила проексперементувати. Не вмиваюсь, а протираю тільки гарно обличчя лосьйоном La Roche-Posay Effaclar Astringent Lotion. Коли використовую сонцезахисний крем на день (дивлю по погоді), то ввчерері якщо жирне сильно обличчя то вмиваюсь гідрофільним маслом і крем-гель Effaclar H Iso Biome, лосьйон і крем на ніч.

То скажу, що мені подобається результат. Сліди від прищів (постакне) стали не так темні і нових прищів і комедонів немає.

У мене взагалі, до професійної чистки обличчя (пожаліла 100 разів, що сходила), на одній стороні обличчя взагалі не було ніких висипань і слідів, після читски постійно почали зявлятись і тепер не можу позбутись слидів після тих прищів. Як порахувати, то за пів року таку суму потратила на цей La Roche-Posay, що капець!

Для порівняння, залишу фото свіже.

Досвіт використаня La Roche-Posay через пів року
Досвіт використаня La Roche-Posay через пів року

Хочу спробувати ензимну пудру, чи варто? Можливо, щось порадите!