Алакоз Ірина

#MAKEUPClubOfficial #testmakeupclub

#MAKEUPClubOfficial #testmakeupclub

Вітаю ,красунечки ! 🙂

Нарешті дібралася до написання про тестування подарункового боксику . Посилочка була розділена на дві частинки - друга ще трошечки в дорозі ,а от про першу частину подарункового боксику я і розповім

До мене приїхали три матові рідкі помадки від Lamel ,тінт для губ та мило для брів від O’Bays .

Матові рідкі помади від Lamel у відтінках

402 -Frost Rose

407 - Wine Red

408- Passion Pink .

Сподобались відтінки -407 -красивий червоний колір та 408 -дуже цікавий ягідний відтінок .З 402 відтінком ми так і не подружилися -коричневий ,складний колір .Не мій відтінок та виглядає досить дивно на моїх губах .

Лягають на губи тонким шаром .Краще ,звичайно ,зволожити губи перед нанесенням .Не стягує губи ,але як і багато інших матових помад має особливість підкреслювати текстуру губ .Як на мене ,то завеликий аплікатор для нанесення .Досить не зручно таким промальовувати по контуру ,щоб було чітка лінія .А пензлем для губ не завжди хочеться вимальовувати окремо .Швиденько нанесла -та побігла .Досить добре знімається міцелярною водою .

А ось олія-тінт від O’BAYS - відтепер це моя нова любов ❤️.Дуже сподобалось оформлення -щось в ньому є від лакшері ) .Блискітки ,які видно в середині -на губах практично не видно ,красиво та комфортно виглядає на губках ,дуже приємний .Дає вигляд соковитих вуст .Після того ,як сходить -залишається рожево -ягідний тінт на поверхні губ .Аплікатор величенький ,на любителя .

Мило для брів від O’BAYS.Красиве оформлення ,дуже лаконічне .Таким продуктом я мала змогу користуватися вперше .Залишились неоднозначні враження .Я так і не зрозуміла -сподобалась мені чи ні .Може я щось не так робила -але бровки залізобетонно воно мені не фіксувало .Дуже звикла до гелів для брів -щоб було швидке нанесення та на цілий день .Буду пробувати далі - може же й подружимось ))

Дякую за увагу 💗. Дякую MakeUp за конкурси та таку чудову нагоду спробувати нові продукти .Вдячна від щирого серця. Люблю Вас .Наш простір найкращий -обожнюю .Стільки всього корисного та цікавого ,завдяки Вам ,красунечки .