Марія Bondar

Мій досвід аналізу шкіри в 3Д аналізаторі або як тепер жити зі шкірою яка старша за тебе?

Мій досвід аналізу шкіри в 3Д аналізаторі або як тепер жити зі шкірою яка старша за тебе?

Привіт!) Спочатку я розповім що це за штука і з чим її їдять) Я уже довго дивилася на цей аналізатор і тік тоці і мені багато часу (більше року) кортіло спробувати на собі цей аналіз. І ось нарешті я це спробувала. Такий аппарат є в одному з торгових центрів в Києві і я нарешті дійшла і потрапила на аналіз. Також я знаю що такий апарат є у деяких клініках в Києві. Це треба гуглити. Ціна на аналіз в різних клініках різна - 300-500 гривень.

І ось я прийшла на тест. Ви берете свою голову, заплющуєте очі і засовуєте голову в цей апарат. Косметолог в цей час робить декілька фото під різними аналізаторами. Очі в цей час розплющувати не можна! Потім ви висовуєте голову з апарату і косметолог вам розповідає пр стан вашої шкіри.

І сам апарат також пише про стан вашої шкіри. Це гідратація, зморшки, тип шкіри, очищення, пори, пігментація і тд. Усього мені здалося було десь аналізів 8-10 на різні показники.

І ось мені апарат написав що моя шкіра на 3 роки старша за мій паспортний вік! Пані та панове - це ка***. Що робити!? Я не в захваті)))

Косметолог мені розповіла що щоб підтримати свою шкіру треба користуватися більшим очищенням і спф. Але нічого не сказала як зробити її молодше) І чи взагалі це можливо. Якщо хтось знає поради - я вам буду дуже вдячна.

Взагалі - досвід цього аналізу я вважаю позитивним, бо ти бачиш реальний стан шкіри. І бачиш свої нагальні проблеми. Тому якщо у вас є така можливість, знайдіть клініку/місце/лабораторію це роблять такий аналіз, це дійсно крисна інформація)

Фото - картинки взяті з інтеренету. Я в той час не робила фото коли була на аналізі. Апарат виглядає так само.

04 березня, 2024
Марія Bondar
04 березня, 2024