Spodobaieva Maryna

ВИХІД З РОЖЕВОГО

ВИХІД З РОЖЕВОГО

Різні відтінки рожевого, трішки червоного були зі мною більше двох років. Напевно я спробувала все. Найчастіше схема фарбування виглядала так: освітлення коренів до 8-10 рівня плюс пігмент чи відтіночний бальзам. Раз на пару місяців змивка, щоб не накопичувався пігмент. В цілому з правильним доглядом все було добре, звісно освітлення негативно впливає на волосся, з часом волосся стало більш сухішим і неслухняним.

ВИХІД З РОЖЕВОГО

Через деякий час, не знаю чому, я вирішила спростити собі фарбування і обрала фарбу від Atricos у відтінку Cyclamen. Це була велика помилка. На жаль фарба майже нічого не зробила, були легко тоновані корені, фарба ще більше висушила волосся волосся, буде видно на фото, навіть порошковий освітлювач не давав такий ефект. І саме неприємне вона не рівномірно змивалася.

Це потрібно було змити. Освітлення просто би спалило волосся. Звісно я згадала свій улюблений Деколорант, він не раз мені допомагав, в 2019 допоміг вийти з чорного кольору. Було прийнято рішення купувати і робити змивку. Бачили б ви моє здивування, коли після змивки я отримала синій колір. Хоча рідним дуже сподобалось "О класно, залишай хай відростає". В цілому було зроблено п’ять змивок, паралельно я шукала фарбу в колір натурального волосся.

Через деякий час, завжди давайте волоссю стабілізувати колір після Деколоранта. Паралельно час мені приїхала фарба від українського бренду DeMira Professional чула багато хорошого про бренд, думала спробую з догляду, обставини вирішили інакше. Отже схема:

Довжина 8.16 + 6% окислювач DeMira;

Розтяжка на корені 7.1 + 3% окислювач DeMira.

Я була задоволена на 100% результатом, фарби з конкретно з холодним пігментом, дуже гарно змиваються, пройшло три місяці, гарний перехід зі своїм волоссям.

Висновок: якщо ви фарбували волосся рожевою фарбою, при змивці отримаєте синій. Давайте волоссю відпочивати і відновитися. Не бійтеся експериментувати, завжди є можливість повернутися назад. Можливо наступний синій?