Shrimp

BB крем Marie Fresh. Детальний огляд, тест-драйв упродовж дня

BB крем від Marie Fresh це тонуючий засіб, що має зволожуючі властивості. Тобто догляд + вирівнювання тону шкіри.

Для того, що б крем мав змогу якнайкраще підлаштуватися під Ваш природній колір обличчя, потрібна мінімальна кількість продукту(буквально трошки), яку раджу наносити вологим, добре віджатим спонжем, переносячи його з руки на личко. Так радить і виробник. Також є варіант нанесення подушечками пальців, та як на мене, спонж дієвіший.

Цікаво: цей ВВ можна використовувати як для вирівнювання тону перед макіяжем, так і замість денного крему, після сироватки. У складі емоленти(зволожувачі) кокосу та оливи, цераміди та ін. компоненти, що сприяють відновленню епідермісу, гіалуронова кислота.

До того ж, маємо SPF 20, тому додатково захист від сонця наносити не є обов'язковим.

Додаю фото та відео, як крем підлаштовується з рудувато-рожевого під мій тон шкіри на руці💁🏼‍♀️

Є одне важливе правило, що б ВВ Marie Fresh не скатався при нанесенні, не лягав плямами та був слухняний:

Після очищення, тонізування та зволоження шкіри сироваткою і якщо Ви використовуєте свій базовий крем - тон наносимо не раніше, ніж через 30 хвилин після ранкової рутини!

Вище детальне відео, де я наношу кремчик та роблю легкий макіяж для подальших фото "носки" тону протягом дня.

Тон, трохи пудри для фіксації Т-зони. Гель для брів, рум'яна, блиск-збільшувач губ. Туш не наносила, була вдома, а я не дуже люблю її змивати, тож...🙈

Світлини до та після + стан обличчя протягом дня

Цікаво: цей крем можна нашаровувати для більшого перекриття особливостей шкіри(синці, висипи та ін.). Він лягає напівпрозоро, красиво. Однак повного ефекту "блюру" досягти не вдасться, це все ж таки ВВшка, а не тональна основа 🤷🏼‍♀️

Для себе обрала тон в 1 шар та другий на проблемні зони та очі. Маю комбінований тип шкіри, схильний до жирності у Т-зоні та почервонінь.

• Сироватку та крем на обличчя я нанесла за 1 годину до нанесення тонального засобу. Через годину після завершення макіяжу тон красиво всівся. Через 4 години носки з'явився легкий блиск у Т-зоні та на щічках, для мене це норма. Через 6 годин носки я скористалася матуючими серветками, бо вже був жирний блиск (на фото результат після серветок).

Якщо порівнювати з корейськими ВВ, від яких я шаленіла декілька років, то це просто щось чарівне. Зазвичай, після нанесення мейку, активно блищати та сліпити оточуючих моя шкіра починала вже через пару годин.

Макіяж пережив: прибирання, витерання носу серветками, ліплення та варку(!) вареників, поцілунки та лежання на подушці. Навіть тертя об кота пережив, та не залишився на шерсті)) а котик білий, робимо висновки....

Якщо Ви користувалися цим продуктом і залишились не задоволені, раджу дати йому ще один шанс та зробити все за порадами, які я отримала від менеджера бренду Marie Fresh Cosmetics, перевірила на собі та залишила у цьому дописі.

У разі, якщо Ви ще не мали досвіду з тонуючим/доглядовим кремом від рідного українського виробника - тепер у Вас є ледь не покрокова інструкція, що б потоваришувати з ним, як підвернеться така можливість :)

Дякую, що прочитали 🫶 маю надію, що була Вам корисна!