Міні-АСМРрозпаковка. Beauty-ломка та очікування
Відчула справжню beauty-ломку (дайте знати, якщо я така не одна..), адже це замовлення не тільки перше у березні, а ще й єдине, за останні 3 місяці🤪
Усім вітання!
У грудні мала велику закупівлю своєї бази догляду, тому не було необхідності у замовленнях.
Однак цей день настав! У посилці:
- Сироватка для проблемної шкіри від українського бренду Meddis. Буду тестити. Вразив чудовий склад, у такої штучки є усі шанси стати моєю фавориткою.
Цікаво: засіб можна використовувати як дорослим, так і дітям з 10тирічного віку. Виробник радить використовувати курсом - 4-6 тижнів. То ж, буде окремий допис.
- Корейський Тонер з екстрактом астрагалу від Pyunkang Yul - чарівна квітка багатьох колекцій, нічого зайвого, гарний базовий тонер, що економічно витрачається. Текстура підпал(рідка, але слизька)Моя не перша пляшечка, то ж впевнено раджу.
- Пом'якшуючий кондиціонер для волосся "Банан" Польського бренду HiSkin, лінійки Crazy Hair. Чи повелась я на прикольне пакування та бюджетну вартість? Однозначно так. Перевірила склад, начебто непагано.
Важливо: зважаючи на те, що продукт класифікується як "Натуральна косметика", потрібен буде деякий час для накопичення ефекту та видимих змін (або ні, побацім-побацім)
- Спрей-термозахист для волосся Mermade, Україна. Мабудь, вже безліч дівчат зацінили топові пакування, аромати та догляд від Mermade!
Ще пару років тому я мала сироватку для обличчя, трохи пізніше гель-концентрат для душу, від останнього залишилась у захваті. Маю надію закохатися у цей спрей, адже з термозахистом мені ніколи не щастило :(
то надто липко, то надто сухо, то нуль ефекту. Порадьте дійсно класні термозахисти, будь-ласка. Маю натуральне волосся. А я, натомість, залишу відгук про Hair protection&shine hair spray. До речі, вже понюхала, пахне він приємно)
Коментарі (0)