Missmili

Swiss Energy

Swiss Energy

Привіт)Попередьо писала допис що придбала вітамін Магній від Swiss Energy по акції,і отримала в подарунок ще й вітамін С)Магній вже повнісю пропила,вітамін С закінчую і вже готова поділитися враженнями

P.S.Рекомендувати не буду,бо це БАД і його прийом і необхідність може назначити тільки лікар,в своєму дописі ділюся субʼєктивним враженням.

Swiss Energy

Насамперед зазначу,що харчуватись стараюсь корисною їжею без фастфуду і різних шкідливих продуктів (солодке не рахується,люблю дуже 🫣)але декілька місяців тому помітила що мені стало дуже важко прокидатися зранку,енергії немає від слова зовсім(хотіла тільки лежати і дивитися тіктокі),підвищився апетит до солодкого,а нервовість виросла в рази(кого я дурю,вона вже декілька років на межі,як і у всіх нас)ну і найочевидніше і помітне неозброєним оком -зʼявилися тріщини на пальцях рук,дуже глубокі,кровоточиві які ніяк не хотіли заживати,чим би я їх не лікувала.

Не довго думаючи вирішила для початку пропити курс вітамінів,тим паче діло близилось до весни і передвесняний авітаміноз для мого організму то святе

Якщо коротко,магній потрібен для підтримання гарного стану кісток,нормалізує нервову систему,зменшує тривожність і перепади настрою(звичайно якщо це від нестачі вітаміну,а не від характеру 😅),покращує сон і нормалізує цукор в крові.

Вітамін С -це потужний антиоксидант який сприяє підвищенню опірності організму до різних вірусів,підсилює імунну систему,прискорює процеси регенерації ,а також уповільнює старіння.

Вітаміни Swiss Energy-це водорозчинні вітаміни,які потрібно приймати під час їжі або після.Дозування-1 таблетка один раз на день,розчинити потрібно в 200 мл води.

На смак приємна кисленька і солодка водичка

Якщо брати не звичайну воду, а мінеральну з газом,то виходить щось типу Юпі з 90х)

Курс 20 днів=20 таблеток,під час користування рекомендується проконсультуватися з лікарем.

Бажаний ефект отримано!

Почала приймати вітаміни з 8 лютого,починала з магнію,зараз закінчую вітамін С

За цей період помічено:

1.Засинати і прокидатися стало в рази легше

2.Нервувати звичайно не перестала,але стресові ситуації стало легше переживати,можливо це ефект плацебо,але тим не менш це теж ефект,і він мене влаштовує!

3.Апетит до солодкого залишився(саме собою,пфф🙃)але бажання зʼїсти торт в одне лице зникло

4.Тріщини!Вони зникли і не зʼявилися вже за тиждень прийому тільки самого магнію!Це успіх!І саме такого ефекту найбільше очікувала!

5.Енергія-бажання полежати і нічого не поробити-залишилось,але зʼявились сили ще щось робити окрім лежання)Та й загалом самопочуття і настрій поліпшився,саме тільки сонечко і плюсова погода вже дарує радість)

Для мене вітаміни від Swiss Energy виявилися напрочуд ефективними і результативними,покупкою я цілком задоволена))