Настася

Wow-box i memade

Wow-box i memade

Давненько мене тут не було.. Але виправляюся і хочу розповісти вам про дещо цікаве🤫. А саме про Wow бокси які були в аврорі) Коли вперше побачила що в боксах мермейд відразу побігла купувати. Купила 3 різних бокси. На фото не все наповнення, частину вже витратила😋. Зараз розповім про кожен з продуктів які мені попались)

З усіх боксів я зібрала невеличку серію Night in Paris, і не передати наскільки приємний запах у цих продуктів. В моїй колекції: гель для душу, парфумований лосьйон для тіла, крем для рук. Всі ці продукти дуже гарно один одного доповнюють, а так як я перфекціоніст вони ще й душу заспокоюють. Загалом одні плюси, але пакування мені трішки не комфортне. Цій серії ставлю тверду 9/10.

Потім у мене новий формат блисків для губ, і ви не повірите як я хотіла їх затестити, вони справді кращі ніж попередні. Аромат у них також дуже солоденький, і смак також..😅 Блискам ставлю 10🥰

Потім парфумований міст для тіла. Аромат також приємний, але мені більше сподобався аромат в Night in Paris, тому поставлю 8.

Також був гель для вмивання, він в мене закінчився. Ну дуууже крутезний. Гарно видаляє залишки від макіяжу, тому дуже хочу купити ще один. Гелю ставлю 10/10🫶🏻

Wow-box i memade

І тепер саме головне, в одному з боксів мене очікував срібний кулончік/шармик.💕