Iryna Koval

#testmakeupclub

#testmakeupclub
#testmakeupclub

Компанія Kérastase виявила, що пошкодження волосся спричиняє кальцій, який накопичується та зриває зв'язки між кератиновими ланцюгами. Щоб вирішити цю проблему, була створена лінійка Première, яка містить лимонну кислоту, гліцин і пептиди. Лимонна кислота нейтралізує тьмяність і жорсткість волосся, після чого гліцин глибоко відновлює його, з'єднуючи пошкоджені зв'язки між кератиновими ланцюгами.

Отримавши мініатюри всіх продуктів лінійки на тестування, я вже готова поділитися своїми враженнями. Моє волосся тонке, не фарбоване, а шкіра голови досить жирна. Подивимося, як ця лінійка впорається з таким типом волосся.

Перш за все, мене зачарував чудовий аромат засобів, який асоціюється з салонним доглядом і тримається на волоссі протягом тривалого часу після миття.

  • початкова нота: цитрусова гармонія з нотами мандарина
  • серце: розкішні шовковисті квіти
  • основа: аромат м’якої насиченої деревини
#testmakeupclub

Перед миттям волосся теж потребує догляду. Прешампунь для пошкодженого волосся має подвійну дію: ретельно очищує та готує волокно волосся до миття. Він ефективно видаляє кальцій і зміцнює ослаблене волосся.

Засіб має прозору гелеву текстуру, яка зовсім не піниться, його слід наносити на вологе волосся перед миття шампунем. Ретельно розприділити масажними рухами й залишити на декілька хвилин, не змиваючи.

Результат - ідеально чисте, блискуче та гладеньке волосся.

Шампунь має білу кремову текстуру та пишну піну і завдяки безсульфатній формулі делікатно та дбайливо очищує шкіру голови та волосся, видаляючи кальцій та бруд.

Після миття волосся гладеньке та пружне. Засіб делікатно очищує шкіру голови та відновлює волосся. Помітила, що з цим шампунем моє волосся брудниться повільніше.

Кондиціонер має легку желеподібну формулу, яка легко розприділяється по волоссю.

Засіб дійсно забезпечує необхідний догляд за волоссям після миття, воно стає неймовірно мʼяким та сяючим, полегшується розчісування.

Маска має густу кремоподібну текстуру. Для досягнення кращого ефекту, я розподіляю її за допомогою розчіски, щоб засіб проник у кожне пасмо волосся.

Маска дійсно гарно справляється з відновленням волосся, роблячи його шовковистим та зволоженим.

Олійка має легку маслянисту текстуру і є досить концентрованою. Для досягнення потрібного ефекту мені зазвичай достатньо лише декілька крапель.

Її формула, збагачена відновлювальними та живильними компонентами, зцілює посічені кінчики й надає волоссю неймовірного блиску.

Мені надзвичайно подобаються засоби від Kérastase, і лінійка Première не виключення. Після використання всіх засобів цієї лінійки я отримала чудовий результат: волосся виглядає доглянутим і здоровим, з додатковим блиском і об'ємом. Ще однією перевагою є те, що волосся залишається свіжим довше і не потребує частого миття.

Також важливо зазначити, що лінійка Première має накопичувальний ефект, тому після використання мініатюр я планую придбати повнорозмірні версії засобів.