Бернацька Юлія

#testmakeupclub Kerastase

#testmakeupclub Kerastase

Продукцію Kerastase спробувала вперше. Ділюсь своїми враженнями та результатом.

Декальцинуючий прешампунь-догляд для відновлення всіх типів пошкодженого волосся. Має гелеву, трішки маслянисту консистенцію. Приємний аромат. Засіб наносити перед шампунем, розподілити по волоссю і тримати 5 хвилин. Дуже добре пом'якшує волосся.

Декальцинуючий шампунь-ванна для відновлення всіх типів пошкодженого волосся. Консистенція дуже густа. Добре піниться та очищує волосся.

Декальцинуючий кондиціонер для пом'якшення та відновлення всіх типів пошкодженого волосся. Кондиціонер густий. Тримала на волоссі 5 хвилин. Особливого пом'якшення та шовковистості не помітила.

Маска-філер для зменшення ламкості та відновлення всіх типів пошкодженого волосся. Маска густа з приємним ароматом. Ось маска мені більше сподобалась, добре пом'якшує та розгладжує волосся. Попереджає сплутування.

Я завершувала миття голови двома способами: перший раз з кондиціонером, другий з маскою. Результат від маски кращий на моєму волоссі.

Олійка-концентрат для блиску та відновлення всіх типів пошкодженого волосся. Одного пробнику мені вистачило на 2,5 рази (волосся довге). Першого разу я нанесла трішки більше і волосся здалося жирним, але через хвилин 20 після сушки олійка ніби ввібралася волоссям і це відчуття зникло. Робить волосся слухняним. Лише зовсім трішки використала праску для волосся.

Заключення: волосся після використання продукції блискуче та шовковисте, аромат на волоссі відчувається декілька днів. А ще чистота волосся продовжилась на два дні!!!

#testmakeupclub Kerastase
#testmakeupclub Kerastase
#testmakeupclub Kerastase
#testmakeupclub Kerastase
#testmakeupclub Kerastase