Поговоримо про здоров’я
Набір вагінальних кульок
Раніше я би стидалась таке виставляти . Але після тренування з кулями я зрозуміла що це прекрасна річ для жінки , дівчини . Це те саме тренування 🏋️♀️ коли ми дівчатка ходимо на фітнес і качаємо різні групи мʼязів щоб виглядати краще але ми забуваємо про те що ми можемо бути здоровіші не тільки зовні. Особливо це стосується жінок які народжували ( знаю по собі ) . І от кожного разу як я повертаюсь з фітнесу я продовжую качати внутрішні мʼязи свого тіла .
На данний момент я на самій першій сходинці і показую одну кулю з вагою 36 г , наступні кулі вони різняться з кількостю куль і збільшується в вазі . Таким чином ми збільшуємо навантаження.
ВАЖЛИВІСТЬ ТРЕНУВАННЯ ІНТИМНИХ М'ЯЗІВ:
- вагітність;
- пологи;
- скорочення вироблення статевих гормонів.
Для чого потрібно :
- підвищується гострота відчуттів під час інтимної близькості;
- активний самомасаж за допомогою кульок стане ефективною профілактикою нетримання сечі;
- при регулярних тренуваннях вдається повністю забути про хвороби, пов'язані з жіночою репродуктивною системою.
У будь-яких тренуваннях завжди важлива регулярність: одноразового введення кульок недостатньо для досягнення заданої мети.
ЯК ВИБРАТИ ВАГІНАЛЬНІ КУЛЬКИ: ВИДИ ТРЕНАЖЕРІВ ІНТИМНИХ М'ЯЗІВ:
- Матеріал. Силікон універсальний, він м'який і еластичний, тому на етапі введення не виникає найменшого дискомфорту, як і при наступних заняттях. Цікавим рішенням стануть скляні моделі, що дарують приємну прохолоду, посилюючи гостроту відчуттів. Для активних тренувань можна замовити металеві варіанти, але така конструкція – вибір професіоналів, які успішно освоїли заняття із легкими силіконовими виробами.
- Розмір та вага. Параметри аксесуара вказані в описі: не варто їми нехтувати, орієнтуючись виключно на зовнішній вигляд іграшки. Для новачків краще придбати полегшений варіант малого розміру, а надалі, оцінивши всю красу таких занять, можна поступово ускладнювати поставлене завдання, вводячи важкі кульки.
- Додаткові елементи. Корисним пристосуванням стане еластичний хвостик із кільцем, яке легко надіти на палець. Це зручно і полегшує контроль глибини занурення тренажера для інтимних м'язів. Існують і моделі без кільця на кінчику, але навіть за відсутності фіксатора, із вилученням іграшки не виникне жодних складнощів.
ЯК КОРИСТУВАТИСЯ ВАГІНАЛЬНИМИ КУЛЬКАМИ?
- Ретельно вимити поверхню за допомогою слабкого мильного розчину або обробити її знезаражуючими засобами, промити великою кількістю чистої води.
- Нанести достатню кількість мастила на водній або силіконовій основі або скористатися комбінованими лубрикантами.
- Зайняти зручну позу, щоб ніщо не давало неприємних відчуттів. Повільно занурити кульки у піхву: хвостик повинен залишитися зовні, щоб іграшку можна було переміщати, відчуваючи приємні відчуття.
ПРОТИПОКАЗАННЯ ДО ЗАСТОСУВАННЯ:
- вагітність;
- запальні процеси;
- наявність внутрішньоматкової спіралі;
- період відновлення після пологів;
- кандидоз.
Коментарі (0)