Несподівано приємна масочка від українського виробника

Несподівано приємна масочка від українського виробника

Я продовжую своє знайомство з українським виробником. Сьогодні поділюсь з вами знахідкою від luf - нічна масочка з церамідами і пробіотиком. Я маю комбіновану шкіру зі схильністю до акне, тож кислоти в моєму догляді є на постійній основі, а отже я шукала щось для відновлення і зволоження.

Загалом мені подобається. Особливо текстура. Вона зайде мабуть не кожному, але мені сподобалось. Така легенька, як рідкий крем, але при цьому в міру в'язка. Зазвичай така текстура в засобах зі слизом равлика. З мінусів запах. Ось такого прям приємного немає, такий собі, не поганий, але і не гарний. Я не отримую задоволення, а скоріше не звертаю на нього увагу.

Також є певні питання до упаковки. Сама баночка скляна, а от кришечка - пластик. Я гадала, що це в мене дітки так погралися, але дивлюсь на відгуки і багато хто з дівчат жаліється, що кришечка і у них зламалася. Сподіваюсь, виробник скоро вирішить цю проблему.

По ефекту від масочки я задоволена. Гарно відновлює після агресивних засобів. Так, іноді засіб лишає масний шар, який лишається на ранок, але висипань це не викликає, а от відновлення дає. По цій масочці я часто роблю масаж.

Тож маску рекомендую і купуватиму ще. Хочу спробувати і інші засоби цієї фірми. Дівчата радять спробувати і пілінги ☺

Доречі, хто знає як правильно luf чи luff , бо на баночці і в описі по різному пише? 🤔