Поліша Строян

#testmakeupclub

#testmakeupclub

Привіт, сьогодні я хочу поділитись своїм досвідом тестування нової лінійки для догляду за волоссям від Kérastase.

Тип волосся: довге, хвилясте, пухнасте, пористе, трохи пошкоджене та ламке.

Раніше я не користувалась цією фірмою, але багато чула позитивних відгуків від моїх подруг, тому давно хотіла познайомитись з нею особисто. Скажу чесно, що не очікувала якогось "вау" результату, але він все ж таки мене приємно здивував.

Виробник зробив акцент на те, що дана серія допоможе "зменшити перенакопичення кальцію, що провокувало ламкість". Звучить досить дивно і щось мені підказує, що тут вони дуже намудрили з тим кальцієм заради гарного рекламного лозунгу)) Проте, я не експерт в цьому, тому аналізувати теорію накопичення кальцію не буду, краще розповім детальніше про мій досвід "декальцінації")).

Отже, сам набір для тестування містить 5 засобів:

• Прешампунь-догляд
• Шампунь-ванна
• Кондиціонер
• Маска-філер
• Олійка-концентрат

По інструкції нанесла на вологе волосся, помасажувала та залишила на 5 хвилин. Цікавий ефект, адже приблизно через дві хвилини після нанесення, волосся ніби розгладжується по всій довжині та стає м'яким і приємним на дотик.

Нанесла не змиваючи попередній прешампунь, спінила та ретельно змила. Мию 2 рази. Дуже хороший шампунь, економний у використанні, якісно очищує волосся і шкіру голови, добре піниться та легко змивається. Тут виробник запевняє, що цей засіб має дуже багато властивостей(особливо круто "декальцінує", як же без цього), але, на мою думку, основна задача щампуня, з якою він в силах і забов'язаний справлятись - це тільки очищення. Ніякого дива від нього очікувати не варто) З цією задачею даний засіб справляється на відмінно і на цьому йому дякую)

Нанесла на підсушене рушником волосся, помасажувала та залишила на 5 хвилин, після чого ретельно змила. Приємна желеподібна текстура, навіть на довге волосся достатньо взяти невелику кількість засобу, наноситься легко, як і змивається. Волосся м'яке, ніжне, еластичне, ніби насичене зсередини.

Нанесла 4-им етапом на підсушене рушником волосся, помасажувала, залишила на 5 хвилин та змила. Класна маска, живить волосся та розгладжує його.

Нанесла на вологе волосся та не змиваючи висушила його феном. Цей продукт - знахідка для мене. Після нанесення волосся стає гладеньким, блискучим, ніби тільки з салону) Олійка швидко поглинається, не жирнить волосся та залишає блиск і приємний аромат. Головне не наносити забагато.

Протестувавши впродовж місяця новинки від Kérastase хочу поділитись своєю думкою. Лінійка хороша, мої щирі рекомендації. Мені вона підійшла на всі 100%, волосся мию на 4-ий день, довго залишається чистим, не пересушує, не жирнить. Дуже гарний блиск та аромат після використання, який тримається до наступного миття. Запах хочу відмітити окремим пунктом, мені він припав до душі, стійкий, ніби дорогі парфуми. З мінусів для мене - це ціна, адже такий догляд не є бюджетним і за таку вартість можна підібрати варіанти не гірше. Але, шампунь і олійку планую собі придбати, розхід економний та гарний ефект від них.

Дуже вдячна команді Makeup за можливість особисто протестувати дану продукцію.
Всім гарного дня та мирного неба🙏🏽