Замовлен ня з Make up. Розпакування.
Тільки тут знайшла те, що шукала...
Давненько я не робила замовлення на Make up. Хоча рука ✋ тягнулася не раз.
Це замовлення було не спонтанним, як інколи буває. Знайти ці засоби на полицях магазинів я не змогла, тому почала шукати тут.
Освіжувач повітря "Біо-нейтралізатор запаху "Лайм із м'ятою" Pharma Bio Laboratory. Його я шукала довго. Не люблю освіжувачів повітря, але іноді і у них виникає потреба. Декілька років тому я випадково познайомилася з цим нейтралізатором. Свіжий, спочатку дещо гострий запах м'ятного 🍋 зникає досить швидко, а разом з ним і всі неприємні запахи. Немає задушливого аромату, який тримається ще декілька годин. Це мене і полонило. Тому, коли знову з'явилася потреба в освіжувачі, я не сумнівалася, що саме купляти. Знайшла на Make up, ще й за акційною ціною. Тому взяла одразу два. Були і інші запахи, але я чомусь не ризикнула, і взяла перевірений.
До комплекту вирішила замовити ще щось і собі. Стійка крем-фарба для волоссяAcme Color Permanent Cream-Hair . Темний каштан. Уже неодноразово до неї придивлялася. Читала відгуки. І ось з'явилася нагода замовити. Ще не тестувала. Тому відгук буде згодом.
Коментарі (0)