Наталочка

Український косметичний бренд SANE. Мої враження від різних засобів.

Український косметичний бренд SANE. Мої враження від різних засобів.
Український косметичний бренд SANE. Мої враження від різних засобів.

Позиціонуються як "функціональна косметика" не за усі гроші світу. І це є абсолютна правда.

З брендом познайомилася випадково, перед різдвяними святами потрапилась реклама, там до певної суми замовлення йшов ретинол у подарунок. Ось так, власне, я і попалася 😁

У результаті мій набір "для ознайомлення" виглядав так:

1. Пінка для вмивання обличчя з протеїнами пшениці 3%

2. Крем для жирної шкіри обличчя матуючий

3. Маска для обличчя корейська з муцином

4. Маска для обличчя з гіалуроновою кислотою Sane

5. Маска для обличчя проти токсинів із AHA + PHA + Спіруліна 5%

Український косметичний бренд SANE. Мої враження від різних засобів.

Це мій улюблений формат очищення в ранковий час, бо більшість пінок саме у форматі мусу працюють дуже делікатно, не пересушуючи шкіру.

Цього очищення цілком вистачить, щоб позбутися «нічного» себуму та залишків вечірнього догляду. Протеїни пшениці на мені дають виражений заспокійливий ефект. Пінка не перетворить ваше обличчя на сухар. Відмінно підійде і на ранковий час і на вечірнє як другий етап очищення шкіри.

Закінчила цього дружочка з ретинолом та вітаміном Е — ну вогонь!

Так, треба сказати, не багато я ретинолу протестувала в житті, але цей поки що найприємніший. Жодного разу жодних негативних реакцій не викликав і давав супер швидкий результат.

Запалення сходили дуже швидко і шкіра ущільнювалася. А сухості, роздратування чи чогось ще не було взагалі. Можливо, через те, що текстура кремова, після якої навіть не хотілося через годинку закривати зволожуючим кремом. Речь дуже цікава, здається, що вона однаково добре працює як на молодій шкірі, так і на зрілої.

З ранку мене можуть порадувати три явища:

  1. чашечка флет вайт
  2. усміхнений мужик на сусідній подушці
  3. та зволожуюча маска для обличчя

...після якої шкіра готова до будь-яких звершень увечері і навіть уночі.

Приємна заспокійлива маска, коли настрій для домашнього спа з отриманням відчуття «я подбала про себе». І склад непоганий: муцин равлика, витамин В5, азулен.

Якщо ви завинили перед своїм обличчям як я, народивши четверту дитину, і як наслідок позбавивши себе нормального нічного сну - субота найкращий час вибачитися.
Рекомендую це робити за допомогою цієї чудової маски. Заявлено детокс-ефект. Те що потрібно!

"Ну, і чим ти можеш мене здивувати?" - бурмотала я, доки відкривала упаковку з маскою. А вона взяла та змогла. Маска дає максимальний ліфтинг-ефект із усіх, що я пробувала. Обличчя буквально на очах підтягується. Шкіра після маски м'яка, бархатиста і рівніша, це факт.