алергічна реакція від тіней?

Схоже в мене розвивається справжня глітероманія, тому що з кожним разом проходити повз щось яскраве стає все важче 😭 Так, у мене з'явилося 3 відтінки нових рідких тіней)

Придбала золотий, срібний і бронзовий відтінки (як виявилось ще є чорний, але в магазині він не був представлений). У срібного та золотого напівпрозора підложка, в інших двох відтінках вона яскраво виражена, тому їх можна наносити в якості тіней.

Декілька разів використовувала у макіяжі. Можу сказати, що попри бюджетну ціну вони досить прикольні. Тушуються легко, під прямим сяйвом можна побачити окремі блискучі частинки, які гарно переливаються. У мене трохи осипаються, але не критично, можна стряхнути кісточкою.

Фіксуються до хвилини, не тріскаються, можна нашаровувати, текстура трохи рідка.

алергічна реакція від тіней?

Все б нічого, але... після покупки вирішила подивитися відгуки на них, і була шокована 😱 У багатьох дівчат виникла жахлива алергічна реакція після їх використання, на що виробник відповів "Алергічна реакція - суто індивідуальна реакція організму, пов'язана з чутливістю організму до певних компонентів і не може вказувати на якість товару".

Ну як сказати....)))

Сподіваюсь мій відгук стане застереженням для тих, хто бачив/збирався їх придбати, а особливо для тих, хто має чутливу шкіру.

P.S.: У мене тіні не викликати ніякого дискомфорту, але гадаю, це скоріше виняток...