Mila Masiukova

Кожен мій ранок березня починається однаково, з 2х вітамінних таблеток під час сніданку :)

Кожен мій ранок березня починається однаково, з 2х вітамінних таблеток під час сніданку :)

Омега-3 або риб'ячий жир та Д-3 є найбільш необхідними вітамінами в зимово-весняний період. Щоб менше хворіти, мати кращий рівень холестерину та імунітет в цілому, хоча б 1 місяць зимою та 1 місяць весною я пропиваю ці вітаміни.

Саме бренд NOW foods мені дуже подобається. Раніше я замовляла ці вітаміни з Америки, але зараз їх можна купити в аптеках або на улюбленому Мейкапі.

Чому саме цей бренд? Бо він перевірений особисто мною, а саме показниками рівня D-3 до початку прийому вітамінів, під час та після. І катастрофічно занижений рівень вітаміну Д в мене виріс в норму саме завдяки цим вітамінам.

Кожен мій ранок березня починається однаково, з 2х вітамінних таблеток під час сніданку :)

В наших широтах вітамін Д бажано приймати всю зиму і початок весни. Оскільки сонця катастрофічно не вистачає, а отже в більшості формується дефіцит. Також цей вітамін зараз прописують немовлятам, дитячий, у формі крапель.

Оскільки я точно знаю, що ці вітаміни працюють, можу сміливо їх рекомендувати. Головне не натрапити на підробку.

Ціна, доречі, приємніша ніж в розпіарених Solgar.

Якщо з вітаміном Д все просто, то з Омегою трохи складніше. Зараз є різні форми цього вітаміну. Я ж обираю саму просту і щоб в складі був fish oil.

Єдиний мінус конкретно цих вітамінів - велика капсула, яку можу бути важко ковтати. Я вже до них звикла, тому мені ок. Але якщо в вас бувають подібні проблеми, то я попередила.

Хоч я і стараюсь вживати більше риби та морепродуктів, в наших широтах це теж задача із зірочкою. Знаю, що є річкова риба, але я її не люблю з ряду причин.

Морська ж риба зазвичай заморожена, але навіть якщо купувати охолоджену, вона може містити ртуть, тому багато вживати риби не бажано.

Омега-3 - це така собі мінімальна альтернатива Середземноморській дієті. Коли немає можливості або бажання вживати кожного дня рибу, я віддаю перевагу таблеткам.

Риба з морепродуктами ж у раціоні 1-2 рази на тиждень і багато овочів.

Якщо Вам цікаво чому саме Середземноморська дієта?

По-перше, це спосіб харчування довгожителів.

По-друге, не зважаючи на більш менш здоровий спосіб життя та харчування, в мене підвищений холестерин та погані ліпопротеїди, як виявилось на крайньому чек-апі.

Саме тому контролюйте рівень вітамінів, холестерину та загальний стан свого здоров'я.