Juliya

Як відростити ДОВГЕ та ЗДОРОВЕ волосся? ЧАСТИНА 2: незмивні засоби, спреї, олійки, термозахист.

Як відростити ДОВГЕ та ЗДОРОВЕ волосся? ЧАСТИНА 2: незмивні засоби, спреї, олійки, термозахист.
Як відростити ДО�ВГЕ та ЗДОРОВЕ волосся? ЧАСТИНА 2: незмивні засоби, спреї, олійки, термозахист.

Сьогодні друга частина мого догляду за волоссям про незмивні засоби. Їх роль у стані волосся надзвичайно важлива. Рекомендую знайти засоби, що підходять саме вам і відновити стан свого волосся назавжди.

Покажу вам свої засоби. У мене довге, в'юнке, сухе, пухнасте та фарбоване волосся.

Почну з улюбленця від Kerastase - це гель-крем для кучерявого волосся. Мої кудрі його обожнюють. Він миттєво поглинається навіть тоді, коли волосся сухе. Не обтяжує, не робить волосся липким. Має парфумований аромат. Волосся після нього дуже дорого пахне . У мене міні-формат. Дуже подобається!

CHI зволожуюча олія для волосся з аргановим маслом. Класна, парфумована. Наношу на кінчики волосся. Розхід дуже малий. Як бачите, я її вже неодноразово розбивала (кришечку). Тому єдине побажання - зробити надійнішу пляшечку і кришку (я люблю скляні).

Hollyskin спрей-термозахист 17 в 1 більше використовую не у якості термозахисту, а як спрей-догляд. Але його треба наносити спочатку на долоню, а вже потім розпроділяти по волоссю. Бажано, поки воно вологе. Має приємну віддушку. Гарно поглинається. Ціна доступна. Захищає від вітру і сонця.

Флюїд від KayPro Кератин мені порадив перукар. Я вже його майже закінчила. Якщо ви маєте пухнасте в'юнке волосся цей засіб його пригладить. Має кокосовий аромат. Мені сподобався. Досить бюджетний.

Спрей 12 в 1 від Bogenia - дуже популярний і не даремно. За свої гроші - якість чудова. Наносити бажано на вологе волосся, попередньо пшикнувши на долоню. Густий, тому меня він нагадує не спрей. Нонашу у досить великій кількості, але можна і переборщити. Все залежить від стану волосся. Аромат приємний. Волосся потім блискуче, гарно розчісується.

Спрей для волосся Clever Hair - просто бомба! Він робить з волоссям "ламінування" в домашніх умовах. Якщо він потрапляє на підлогу - у вас буде каток) Робить волосся гладеньким і дуже приємним на дотик. Я у захваті від нього!

Сухий шампунь від Batiste на випадок, коли ви не встигли помити голову. Прекрасний для темного волосся. Палочка-виручалочка! Наносити треба по проділах, потім пальцями розтирати, щоб він поглинувся. Роблю завжди вниз головою.

Текстуруюсий спрей для об'єму волосся Revuele для мене заміна лакам. Має легкий приємний аромат. Фіксую локони не пересушуючи при цьому волосся. Можна робити "пляжний" ефект. Цікава штука!

Мус Osis від Schwarzkopf зараз не знайшла в наявності. Купувала його для того, щоб наносити на вологе волосся перед накруткою прядок. Так вони довше тримаються.

Про чудовий термозахист Abril et Nature я робила окремий розгорнутий допис:

https://club.makeup.com.ua/post/34266/

Олії Марули від Bogenia також наразі немає в наявності. Наношу на кінчики волосся. Приємний солодкий аромат, гарна скляна пляшечка. Вистачає надовго, розхід мінімальний.

1 ЧАСТИНА про щітки для волосся і не тільки читайте ТУТ:

https://club.makeup.com.ua/post/34659/

3 ЧАСТИНА про шампуні і маски:

https://club.makeup.com.ua/post/35142/

Скоро вийде наступна частина.

Дякую за увагу. До нових зустрічей!