Трус Яна

Прийшла нова посилочка

Прийшла нова посилочка

Посилочка прийшла учора тому мій відгук-це чисто на перший

погляд😉

Що ж почнемо з того, що я обожнюю акції 1+1=3 і майже не проходжу повз,це дуже гарна можливість познайомитись з новими продуктами не переплачуючи ☺️Цього разу моє око припало на бренд #Skinbar і ось що я замовила ⬇️

Прийшла нова посилочка

Текстура як і у всіх пінок такого формату,строк придатності після відкриття бмісяців. На перший погляд непогана і гарно пахне,але віддушки прям багато і я переймаюсь що вона буде сушити шкіру(

Про тонер текстура у нього вʼязка лягає на шкіру гарно плівкою не узявся(читала про таке у відгуках),але та сама ситуація що із пінкою дуже багато віддушки.

Шкіра на дотик після нього мʼяка та приємна )

Вона пішла мені у подарунок,хотіла замовити від нашого виробника Biono,але полюю на неї і ніколи не встигаю замовити швидко розбирають🥲Тому вирішила спробувати цю,сьогодні вранці спробувала не скажу що вау,взагалі якось не дуже мені з першого погляду подивимось що буде далі 😉

До речі з патчами цієї фірми в мене завжди якісь історії 😅 то банка протече, то якась соринка була,але хочу відмітити що на заміну мені відправили безкошто нову баночку безкоштовною відправкою і спілкувались дуже вічливо тому клієнтоорієнтованість 1000/10🥰

В мене були рожеві,зелені,фіолетов,жовто-блакитні усі обожнюю і хочу спробувати усі і уже обрати найкращі для себе)