новий (старий) к онтуруючий стік від kiko milano ↓
на що треба звернути увагу перед покупкою (!)
Днями бачила допис в клубі про контуруючий стік від кіко, на жаль, зараз його не знайду, але мова йшла про його відтінок.
Тоді мені прийшла ідея зробити свій допис, адже ще не всі можуть знати що виробник змінив формулу та відтінки продукту.
Спочатку передісторія 😋
Деякий час я шукала кремовий контуруючий засіб, який підійде для щоденного використання, саме тоді й дізналася про цей стік. Одразу вирішила що можна буде його придбати в офлайн магазині, але виявилося, що він там недоступний і навіть не було відомостей про те, коли він з'явиться 🤨
Звісно я засмутилась, але через деякий вирішила зайти в магазин знову (в іншому місці), де мені сказали, що зараз виробник змінює продукт і з часом він знову буде на полицях. Так і сталося, через місяць я вже раділа своїй новій покупочці))
Багато хто, мабуть, знайомий з їх популярним 201 відтінком, адже він є найбільш універсальним і підходить багатьом, так і для мене цей відтінок був найкращим вибором.
Що ж нового? 🤗
1. Як мені сказали, трохи змінилася формула стіку. Я не можу сказати, якою вона була раніше (в минулому вигляді в мен е стіку немає), але зараз контур надзвичайно м'який і його можна легко наносити навіть пальчиками. Саме в плані зручності нанесення - він дуже класний!🔥
2. Раніше було представлено всього 3 відтінки, тепер же їх стало 4, а саме:
- 200 Hazelnut
- 201 Chocolate
- 202 Ebony
- 203 Coffee
Моя думка про ці зміни 💕:
Не можу точно сказати, що спонукало виробника до цих змін, іноді змінюються стандарти, може бути й таке, що виробник просто вирішив вдосконалити формулу, точно мені не відомо 😅
АЛЕ можна абсолютно точно сказати що 201 відтінок вже не виглядає як раніше.
Якщо до змін це був гарний шоколадний відтінок, який утворював натуральну тінь, то зараз - він більше схожий не на скульптор, а на бронзер, саме на це потрібно звернути увагу при покупці.
Найкращим рішенням, звісно, буде затестити його в магазині, аби ви могли ідеально підібрати свій відтінок, але розумію що це не завжди можливо, тому прикріпляю фото і відео, аби ви могли зорієнтуватись.
Я думаю, розширення відтінків - чудова ідея,, адже дозволить кожному знайти оптимальний відтінок, єдине, що тепер треба більше звертати увагу на підбір, особливо в інтернет-магазинах! 🥰
Сподіваюсь було корисно, вдалих всім покупок!✨
Коментарі (0)