Xridas

Гарний догляд для проблемного волосся

Гарний догляд для проблемного волосся

Майже все життя я відрощую довжину волосся. Раз чи два, як кожна жінка в пошуках чогось нового, зрізала довжину, але мало не через місяць знов розуміла, що хочу довге. Це означає, що я постійно перебуваю у пошуках чудових засобів для догляду за довгими і сухими волоссям. А сьогодні про ще один дуже важливий атрибут красивого волосся - масло!

Резюме.

Бренд Joko Blend мені вже добре відомий, і я впевнена в якості його продукції. Я користуюся різними засобами цього бренду вже не один рік. Тому питання про те, чи буде це масло хорошим, взагалі не виникало.

Масло має дуже гарний склад, консистенцію і чудово впливає на волосся. Ще до плюсів віднесу великий об’єм засобу та досить економне використання. Цього масла вистачить дуже на довго!

Консистенція та пакування.

Упаковано масло стандартно для таких засобів. Це висока кругла баночка з темного пластику з помпою-дозатором. Тара стійка і зручна в користуванні. Єдине, що для мене незручно - цей дозатор видає забагато засобу за один раз. Для мене зручніше, коли дозатор за одне натискання видає мало засобу. Краще натиснути два чи три рази, ніж випадково вилити забагато.

Масло має рідку консистенцію, воно ну трошки густіше за воду. Воно не тягуче, а якраз хороше для рівномірного нанесення на волосся. Якщо добре розігріти його у долонях, то масло дуже легко та рівномірно розподіляється по всій довжині. Плюсом можна звернути особливу увагу на кінці волосся, а вище нанести менше.

Масло має свій неповторний аромат. Я очікувала, що воно буде пахнути або чимось фруктовим, або це буде солодкий косметичний аромат. Але після натискання на дозатор відчувається пряний аромат розмарину. Це дуже несподівано для косметики (принаймні для мене) і особисто у мене асоціюється з їжею. Але аромат на волоссі не залишається.

Враження.

Я використовую це масло у два способи. В першому (більш звичайному) після миття і сушки волосся я наношу його на довжину волосся від кінчиків і вгору на 15-20 см. Але таким чином, щоб від коренів був відступ не менше 15 см. Рівномірно все це розподіляю, особливу увагу приділяю саме кінчикам волосся.

Другий спосіб не такий традиційний і досить спірний. Не можу сказати, що він підійде усім, але моє сухе волосся та шкіра голови непогано на таке реагують. Перед миттям волосся за 30-40 хвилин невелику кількість масла я наношу на коріння волосся, але у шкіру не втираю. Роблю щось типу маски і по закінченні часу змиваю все шампунем і далі за схемою догляду. У цього методу є свій мінус, тому що після нього волосся швидше забруднюється. Але це тільки один раз, потім все приходить в норму. Роблю так раз десь на два-тижні.

Результати.

По результатам першого способу з кінчиками. Хоча волосся в цій частині вже нічого не вбирає, але масло все одно гарно пригладжує його. Вони лежать рівними дротиками один до одного.

На око стало набагато менше посічених кінчиків. Ні, вони не зникли зовсім. На такій довжині волосся це не зовсім можливо, але кінчики волосся склеєні і виглядають дуже акуратно. Також на дотик вони більш м'які, ніж без використання масла.

У другому способі. Масло дійсно живить волосся. Відразу після процедури волосся стає важче, воно гарно блищить і м'яке на дотик. Після другого миття волосся вже без масла маємо в результаті красиве волосся, вже не обтяжене.

Я дуже рекомендую це масло. Воно дійсно працює. Я не можу ручатися за все, що пишуть в описі засобу виробники, але в цілому на практиці воно працює відмінно! Чудово вписується в систему догляду. Робить волосся доглянутим, красивим, м'яким і зволоженим.

Гарний догляд для проблемного волосся
Xridas
4
Підписники
0