Elaine

Мій топ улюблених дезодорантів

Мій топ улюблених дезодорантів
Мій топ улюблених дезодорантів

За вікном сонечно, а це означає, що пора серйозніше замислитись над захистом від поту. Сьогодні я поділюсь своєю маленькою підбіркою засобів, які найкраще допомагають мені боротись з надмірним потовиділенням в спекотну погоду. Користуюсь всіма трьома в залежності від настрою, погоди, моєї активності та важливості подій цього дня.

На третьмоу місці для мене - Парфумований дезодорант з пробіотиком Mermade Unicorn Lolipop. Це натуральний засіб без алюмінію та спирту, попереджає розвиток бактерій завдяки пробіотику в складі, алое знімає подразнення та почервоніння після гоління. Продукт підійде для щоденного використання, проте захист він має середній - для рутинного використання підійде, але під час занять спортом не врятує. Він в моєму топі завдяки солодкому аромату (якщо не користуюсь парфумами,то тягне на щось цукеркове) + не залишає слідів на одязі + прикольний формат, який найменше сушить мою шкіру.

Наступний кандидат - моя любов - роликовий дезодорант "Зелений чай" від німецького виробника D'oliva Pharmatheiss Cosmetics. Цей засіб має неймовірно свіжий аромат не стільки чаю, як щойно скошеної трави - запах зберігається протягом дня, але не є агресивним, щоб конфліктувати з парфумами. Обожнюю🙌🏻. Щодо дії - продукт на шкірі підсихає доволі швидко, не стягує, білих слідів на одязі не лишає, захисту мені вистачає на весь день навіть в спеку та під час не занадто інтенсивного тренування. Зауважу, що в складі також немає спирту та присутня оливкова олія, завдяки якій відбувається живлення шкіри. Цей дезодорант був би моїм фаворитом, якби я не познайомилась з наступним.

А найпотужнішим захисником від поту на мою думку є виготовлений в Іспанії антиперспірант "24 години захист та комфорт" Babe Laboratorios Roll-On Deodorant. 24 години я його дію не перевіряла, але головним показником для мене було те, що він підійшов моєму чоловіку (до речі зручно купувати упаковку по 2шт). Гіпоалергенний кульковий антиперспірант має у своєму складі бисаболол, який робить шкіру м’якою та має заспокійливу дію. Водночас альфа-бисаболол допомагає заспокоїти подразнення, живить. Активні антіодоранти нейтралізують неприємний запах. Формула не містить ні консервантів, ні спирту, тому чудово підходить навіть для чутливої шкіри. Засіб має приємний ненав'язливий унісекс-запах, висихає швидко, захист дійсно надійний - це той випадок, коли я впевнена на 100%, що одяг залишиться сухий і шлейф я залишатиму тільки від своїх улюблених парфумів. Єдиний мінус - я використовую цей антиперспірант швидше за попередні дезодоранти.

Сподіваюсь інформація була корисна та цікава, але я не могла не поділитись своїми знахідками))