Mila Masiukova

Elseve - новинка з ефектом ламінування за 8 секунд

Elseve - новинка з ефектом ламінування за 8 секунд

Цей засіб мені нагадав по ефекту філлери для волосся. Тільки з філлерами потрібно повозитись, а ця водичка дуже проста у використанні. Виробник зазначає, що можна використовувати замість бальзаму. Але я все ж використовую у тандемі, так результат мені подобається більше.

Аромат приємний - квітково-фруктовий. По консистенції нагадує водичку, яка при контакті з водою перетворюється в дуже легку емульсію.

Я наношу засіб після шампуню на вологе волосся і масажую його кілька секунд. При цьому відчувається приємне тепло. Потім змиваю і наношу бальзам.

Носик дуже зручний для нанесення засобу. Але мацьопу-кришечку не дуже зручно відкручувати і закручувати мокрими руками.

Elseve - новинка з ефектом ламінування за 8 секунд
Elseve - новинка з ефектом ламінування за 8 секунд

Волосся після використання гладке, ніби після утюжка, навіть якщо просто посушити феном. Додатково я використовувала термозахист.

Як я і писала, по ефекту мені цей засіб нагадує філлери, але у використанні він набагато зручніший, потребує менше часу.

Розхід на мою довжину не маленький. Флакону вистачає десь на 5 використань. Для коротшого волосся розхід буде меншим. Як зазначає виробник, 1 доза:

  • 20 мл - для короткого волосся,
  • 40-60 мл - для довгого.

Цей засіб точно допоможе привести в порядок волосся після зими. Я точно куплю його ще раз, але використовувати буду час від часу, коли треба гарне, гладеньке волосся. Бальзам з масками він не замінить, але може стати гарним доповненням.

Продукти для волосся, які використовувала для волосся - додаю. Згодом напишу про них окремі дописи.