Oleksandra Panchenko

Make-up wiht no make-up

Make-up wiht no make-up

Скільки б я не спала та не відпочивала - стрес та перші вікові зміни роблять свої срави: очі завжди втомлені. Плюс я щаслива володарка чутливої шкіри, яка реагує будь на що почервонінням.

Я не люблю дуже плотні продукти і тому шукала консилер з легкою тестурою і натуральним ефектом. Так ми познайомились з NYX Professional Makeup Bare With Me.

Make-up wiht no make-up
Make-up wiht no make-up

Вагалась довго з кольором і обрала 02 Light. Думала, що буде темнуватий. Але при нанесенні ліг ідеально. При штучному освітленні має зелений підтон, а при натуральному - рожевий. Текстура легка, але і не сильно рідка. Перекриття середнє, тому якщо маєте сильні прояви втоми або акне, то він не ваш варіант. Виробник зазначив, що фініш натуральний, але на мені він все таки виглядає сатиновим. Саме таким, як мені треба.

Нанесла тільки під очі, на ніс та пітборіддя, мої найчервоніші місця. Ліг ідеально, в маленькі зморшки не забився, на обличчі зовсім не відчуваю. Червоність приховав без відчуття маски. Я не припудрюю обличчя, так як люблю цей еффект ''вологої шкіри'. Алергічної реакції не викликав, більше подразнень не зʼявилось. Відчуття зволоження залишалось ще годин 6 після нанесення. Я задоволена на 100%.

Тому якщо ви, як і я, хочете за хвилинку приховати всі недоліки і щоб ніхто про це не здогадався - раджу роздивитись цей консилер.

Всім гарної весни!

Oleksandra Panchenko
0
0