OKazkova

Мастхев у моїй сумочці

Мастхев у моїй сумочці

У мене комбінований тип шкіри з особливо помітною жирністю на носі. У підлітковому віці я вирішувала питання жирного блиску протиранням обличчя звичайними вологими серветками і нашаровуванням пудри. Не треба так😄

Та ось років 10 тому мене навчили користуватися матувальними серветками, і відтоді вони є обовʼязковими «мешканцями» моїх сумок.

Я вподобала бренд Viabeauty, тому що він недорогий, але дієвий. А ще, коли швиденько потрібна нова упаковка серветок, то можна їх придбати у найближчому магазині з косметикою - зручно.

Пробувала декілька видів серветок від Viabeauty: і зелені, і рожеві, і чорні. Всі вони однаково гарно виконують свою функцію. Тільки рожеві, якщо не помиляюсь, трошки більші за розміром. Зараз у мене зелені з екстрактом канабісу. Не знаю, чи дійсно той екстракт у серветках виконує якусь функцію, але серветки добрі😊

Мастхев у моїй сумочці

Серветки гарно вбирають жир і при цьому зберігають макіяж. Однієї серветки достатньо, щоб прибрати жирний блиск з носа. Упаковка плоска, компактна - легко розміщується у будь-якій сумочці.

До речі, зараз матувальні серветки від Viabeauty зі знижкою😉

Дякую за увагу❤️