Nly_Yuki

Мої засоби для волосся L'Oreal Paris Elseve

Мої засоби для волосся L'Oreal Paris Elseve
Мої засоби для волосся L'Oreal Paris Elseve

Шампунь для волосся має приємний аромат, добре піниться, гарно промиває та очищує волосся та шкіру голови, не обтяжує і не робить його жирним.

Масла квітів в складі шампуню підживлюють волосся, після його використання легко розчісується (а це для мене має значення бо маю довге волосся) та стає дійсно гладеньким і м"яким.

Після миття шампунем використовую маску або бальзам інших фірм.

Мої засоби для волосся L'Oreal Paris Elseve
Мої засоби для волосся L'Oreal Paris Elseve

Раніше я мала волосся з дрібним меліром (була майже білявкою) і користувалася цим спреєм, щоб довше колір залишався світлим, не темнів. І він справлявся зі своїми обов"язками. Зараз маю темний колір волосся, але теж далі користуюся цим спрейом, тому що він має дуже гарну доглядову функцію. Консистенція водяниста, має приємний аромат, колір - молочний. Використовую його як "незмивайку", він добре живить волосся бо має в складі мікроелементи, що боряться з ламкістю і сухістю волосся. Має функцію термозахисту. А ще моєму волоссю надає блиск і теплий коричневий відтінок. І мені особисто це дуже подобається, бо не потрібно тонувати чи фарбувати волосся в більш теплий відтінок ніж мій натуральний.

Олійка дійсно хороша, приємний аромат, консистенція легка, волосся не обтяжує і не робить його жирним як інші що були в мене до неї. Наношу на довжину і на кінчики, щоб не сіклися і довше залишалися живими. Здебільшого використовую на майже сухе волосся, після сушки феном. Олійка прибирає зайву розпушеність і розгладжує волосся. Надає гарне природнє сяйво (а не жирний блиск як наче 100 років голова не мита). Мені підходить.