Воскові стрічки - перший досвід
+відгук на Барбі крем TopBeauty
Вперше за життя вирішила спробувати використати для епіляції воскові смужки, до цього в основному, годилася бритвою або ж був шугарінг, дуже рідко епілятор що висмикує волосся (так, той самий, який можна використовувати для тортур).
Для дівчат які теж в танку, коротка інструкція, бувалі - перелистуйте пару рядків вниз:
Волосся має бути не менше 4мм для кращого ефекту. Беремо в руки стрічку, (в моєму наборі 20стрічок та 4 серветки для заспокоєння шкіри) гріємо її 30 секунд в руках, далі розділяємо стрічку (дві склеєні разом воском), і клеїмо їх на пухнасті ділянки, я епілювала ноги.
Поклеїли - чекаємо 30 секунд, і різко, проти росту волосся, відриваємо! Зрозуміло що це боляче, хоча враховуйте що у всіх больовий поріг різний. Особисто мене дуже турбувало те, що навіть попри те, що я робила все правильно, з першого разу одна ділянка волосся не епілювалася повністю, потрібно було повторювати. Можливо через брак досвіду, або набір не дуже якісний. Після того як закінчили, використовуємо серветку для заспокоєння шкіри та щоб прибрати залишки воску.
Плюси:
Гладша шкіра ніж після гоління
Швидкий результат
Мінуси:
Боляче
Може вростати волосся
Суха шкіра ніг
Висновки у кожного свої, кожен обирає комфортний спосіб епіляції, але досвід цікавий.
Далі відгук на крем від #TopBeauty
Почну з того, що український бренд Topbeauty не вперше у моєму арсеналі, більшість їх продуктів мені імпонують, звичайно я не пробувала всі, але 4-5 тестувала.
Більше всього мене зацікавив дизайн упаковки, він трохи "вирви око" , але милий, мені сподобався. Далі я звернула увагу на запах, він ну дуже приємний! Солодкий, з кислинкою, нагадує малиновий щербет. Колір кремчика теж красивий, ніжна консистенція яка не залишає після себе розводів і швидко вбирається, на шкірі залишає після себе мерехтіння, так як має блискітки. Класний варіант на літо! Також порадував зручний дозатор, крем виходить без проблем, в потрібній кількості. Взагалі приємно здивована, сподобався дуже, рекомендую! Лише один момен, де я маю вас застерегти - не використовуйте на подразнену шкіру або після гоління, адже мікро шимер теоретично може пошкодити шкіру ще більше. Всім дякую за увагу 🌸
Коментарі (0)