Xridas

Знахідка для довгого волосся

Знахідка для довгого волосся

Мабуть, кожна дівчина, яка відрощує волосся або запарюється над доглядом за ним, чула у своєму житті слова "суперфуд" або "філер для волосся". Раніше в моєму догляді за волоссям були звичні і засоби догляду і на цей філлер я дивилася дуже підозріло. Але все таки спробувала. Я хочу поділитися з вами враженнями, які мені подарували засоби від компанії TINK.

Резюме.

Бренд TINK мені вже добре відомий. У мене було кілька масок для обличчя від TINK, а ще їх шампунь та бальзам для волосся. Цими засобами я залишилася дуже задоволеною, тому хоч і була скептика, але довіра до бренда була.

Концентрований філер для волосся "Авокадо й кератин" TINK виявився дуже хорошим засобом. В принципі, він виконує всі свої функції, чудово живить і зволожує волосся. Також він має невеликий накопичувальний ефект.

Знахідка для довгого волосся

Упаковка, консистенція.

Концентрований філер для волосся "Авокадо й кератин" TINK упакований в картонну коробку, яка закривається великим клапаном. Коробка має красивий яскравий дизайн. Якби я була в магазині, то така упаковка точно привернула б увагу. Також на ній крім гарного дизайну є інформація про продукт, виробника, спосіб використання. Все надруковано чітким і зрозумілим шрифтом на кількох мовах.

Усередині лежать чотири поліетиленових пакетики по 10 мл з продуктом. Пакетики добре запаяні, зверху є насічки для легкого відкриття. В принципі, упаковка зручна як для використання, так і для зберігання. Цього об’єму продукту в разовому пакеті цілком достатньо для довгого волосся на одне використання.

Сам філер має специфічний, не зовсім косметичний аромат. Там є якийсь ароматизатор, але я не можу назвати його приємним. Хоча можливо комусь він сподобається (тут як діло вподобань). Важливо, що цей запах на волоссі потім не залишається. За консистенцією він не рідкий і взагалі не текучий.

Використання.

На упаковці є детальна інструкція щодо використання засобу. Переплутати нічого точно не вийде. Але як роблю я.

Спочатку мию волосся шампунем, як зазвичай. Після цього, оскільки цей суперфуд потрібно тримати на волоссі 20-30 хвилин, то я добре просушую волосся рушником. Просто забираю максимальну кількість вологи. Це потрібно для того, щоб ці двадцять хвилин вода не стікала з волосся по шиї та спині.

Далі вже на вологе волосся, з якого не тече вода, я наношу філер. Рівномірно розподіляю його на все волосся, виключаючи коріння волосся. Далі закріплюю волосся заколкою та чекаю відведений час. Виробники також радять також завернути волосся пакетом або рушником. Через рекомендованих 20-30 хвилин я змиваю засіб теплою водою.

Отже, процес завершено. Взагалі все дуже просто і дуже зручно. Немає жодних зайвих рухів. Я дуже люблю подібні засоби і ціную в них зручність використання.

Результат.

Спочатку що мені дано. У мене довге сухе волосся, яке постійно потребує додаткового живлення . Також на кінцях є схильність до пошкоджень, є посічені кінчики та у погані часи волосся може трохи ламатися. У звичайному догляді є шампунь, бальзам, маска та не змиваючі засоби. Волосся гладке, не пористе, важко піддаєтся укладці і завивці.

Що ж я отримала від концентрованого філера для волосся "Авокадо й кератин" TINK.

По-перше, відразу після використання волосся дуже легко розчісується. У мене не заплутується волосся після миття.. У мене тонке волосся і воно дуже часто заплутується, але з філером його набагато простіше розчесати.

Значно покращується структура волосся. Воно у мене від природи гладке за структурою, але після філера стає просто супер гладким і м'яким. При цьому ефект залишається на довго, ще на тиждень-два після використання.

Виходячи з вищезазначеного, волосся виглядає доглянутим, красивим і м'яким. Воно добре блищить і виглядає дуже здоровим. Після філера воно особливо гладке і пряме, потрібно набагато менше зусиль, щоб правильно і красиво вкласти волосся після миття.

На кінцях помітне живлення. Посічені кінці, звісно, нікуди не зникають, але виглядає все це прийнятніше. Плюсом набагато помітніший ефект від додаткових засобів, що не змиваються. Тобто без філера ці засоби дають менше ефекту.

А ще мені подобається, що ефект концентрованого філера для волосся "Авокадо й кератин" TINK зберігається довго. Це дає мені можливість використовувати філер приблизно раз на два-три тижні. А при постійному і регулярному використанні реально вийти і на раз на місяць.

Xridas
4
Підписники
0