NikVik

Mizon Догляд для обличчя

Mizon Догляд для обличчя

В першу чергу я можу сказати це великий + те що цей набір є маленький ( маю на увазі обʼєм вмісту засобу ) . Це така велика можливість спробувати щось нове і протестувати чи він підходить для тебе . І доречі екстракт равликов слизі є для деякої шкіри алергеном , це теж є важливий фактор щоб якраз протестувати чи не виникає алергію .

Продовжую за + . В одному наборі є повністю всі засоби і одразу для догляду за облитчем . І великий фактор в маленькому вмісті цих баночок що можна їх взяти в подорож .

Декілька слів про мої враження після використання цього набору . Можу сказати гарні враження я поки ним користуюсь і на далі , алергії не маю на екстракт равликові слизі , відчутно що шкіра стала менш сухішою , гарно зволожує шкіру і особливо для мене ні один з цих засобів не є жирним по консистенціі ( це велике значення для мене , жирним би не користувалась навіть якщо би бачила гарний результат , маю такий пунктик)

Склад набору: Равликова пінка для вмивання — Mizon Snail Repairing Foam Cleanser 30 мл + Інтенсивний відновлювальний тонер з екстрактом слизу равлика — Mizon Snail Repair Intensive Toner, 50 мл + Відновлювальна антивікова есенція з фільтратом равликового слизу — Mizon Snail Repair Intensive Essence, 50 мл + Равликовий крем для обличчя — Mizon All in One Snail Repair Cream, 35 мл

Равликова пінка для вмивання — Mizon Snail Repairing Foam Cleanser

Пінка глибоко очищає пори від косметичних засобів і зовнішніх забруднень. Секрет равлика має ліфтинг-ефект, розгладжує зморшки та освітлює пігментацію. Шовкова шкіра і звужені пори — результат, про який варто було мріяти. Ніжна консистенція перетворюється на пухнасту піну. Підходить навіть для чутливої ​​і проблемної шкіри.

Інтенсивний відновлювальний тонер з екстрактом слизу равлика — Mizon Snail Repair Intensive Toner

Засіб делікатно завершує етап очищення. Змиває залишки косметики та ороговілі клітини, виводить зі шкіри токсини. Гелева консистенція заспокоює епідерміс. Тонер вирівнює текстуру обличчя та його відтінок. Равликовий екстракт освітлює постакне і небажану пігментацію, створює захист від агресивного впливу зовнішнього середовища. Аденозин у складі уповільнює процеси старіння шкіри.

Відновлювальна антивікова есенція з фільтратом равликового слизу — Mizon Snail Repair Intensive Essence

Наступний етап догляду за обличчям — відновлення за допомогою есенції. Вона глибоко живить і зволожує шкіру, усуває подразнення та підвищує її еластичність. На 88% складається з фільтрату равликового секрету. Стимулює регенерацію, нормалізує мікрофлору і зміцнює захисні механізми. Технологія Skin Fitting Membrane створила ніжну гідрогелеву текстуру, що глибоко проникає в епідерміс і насичує його всіма необхідними елементами.

Равликовий крем для обличчя — Mizon All in One Snail Repair Cream

Неймовірний фініш у догляді за шкірою обличчя — крем з екстрактом муцина. Це хіт корейського бренда. Він на 92% складається з равликового секрету. Чудово усуває сліди постакне, подразнень, висипань і лущення. Забудьте про рубці на шкірі! Дивовижне зволоження і делікатність перетворять ваше личко на зразок доглянутості і краси. Будьте готові до того, що побачите в дзеркалі!