MAKEUP Club

Результати розіграшу від MAKEUP Club

Результати розіграшу від MAKEUP Club

Щодня ми бачимо у спільноті ваші розкішні образи і краса надихає. Тому так хочеться створити для вас зайвий привід вигуляти улюблену помаду чи новий хайлайтер. Цього разу світ побачить ще більше краси, коли ти вирушиш у кіно, щоб поринути у світ неонуару із кінострічкою "Любов, брехня та кровопролиття".

MAKEUP Club вдячний за активність кожній! Пам'ятай, що тут завжди є місце для магії і, можливо, наступного разу пощастить саме тобі. Слідкуй за оновленнями.

Важливо!

  • Після оголошення переможців, ви маєте вийти з нами на зв’язок протягом 7 днів;
  • Переможець має перебувати на території України та отримати подарунок особисто;
  • Деталі за посиланням: https://club.makeup.com.ua/rules/

_______________

Зовсім скоро виходить кримінальний екшн-трилер — «Любов, брехня та кровопролиття». Він розповідає про шалену пристрасть, яка завжди має свою ціну. П’янке кохання, що штовхає на жорстокі вчинки та змушує робити неправильний вибір, а за ним ще декілька...

Критики вже охрестили фільм неонуаром, а кінознавці наперебій ведуть лекції та дискусії. І не дивно! Чого тільки вартують ретро-стилістика кадрів та фантастична гра Крістен Стюарт. Це божевільна поїздка на межі життя та смерті, яку точно не варто пропустити. Пристебни ремені і вирушаймо!

MAKEUP Club приготував 3 промокоди в кінотеатр Мультиплекс, які діють в наступних містах: Дніпро, Житомир, Київ, Кривий Ріг, Миколаїв, Хмельницький, Чернігів, Харків, Львів, Полтава, Одеса, Ужгород. Один з них може стати твоїм!

Як взяти участь?

  • подбай про те, щоб твій профіль в MAKEUP Club було заповнено, якщо він досі пустий (додай фото профілю, аватар і особливості);
  • з 15 по 18 квітня напиши один коментар "Хочу в кіно”.

Переможців буде обрано системою random.org. Вже 19 квітня ми оголосимо результати і дізнаємось, хто піде насолоджуватися новою кінопрем’єрою. Тримаємо кулачки за кожну!

Успіхів, красуні!

MAKEUP Club
3.8k
Підписники
0