MariiBilous

#testmakeupclub Салонний догляд для волосся вдома від L’OREAL

Традиційно про моє волосся - тоноване, пористе, пухнасте, густе. Шкіра голови чутлива, схильна до жирного типу.

Від L’OREAL вже маю улюблену маску, про неї розповідала ось тут https://club.makeup.com.ua/post/25671/

Дуже очікувала цей подаруночок, бо відчувала, що буде щось цікаве. До засобів ставилась без упередження.

Класне маленьке, приємне пакування, що дійсно відмінне для подорожей, добре закривається, тому під час транспортування не розіллється. Приємно здивована консистенцією та запахом. Шампунь густий та добре піниться, відповідно можна використовувати економно. Завжди, коріння волосся промиваю двічі, з завданням шампунь впорався на відмінно, достатньо було б одного використання, але це вже справа звички. Аромат однаковий у всіх засобів лінійки, я його називаю “дорога жінка”, він мені не сильно імпонував, коли оцінювала нюховими рецепторами шампунь. Під час миття хвилювалась, що я його буду відчувати і прийдеться перемивати знову😅 але ні, і це мене дуже приємно здивувало, бо він тримається на волоссі та відчувається ненав’язливо, чому я дуже рада)))

Засіб мене здивував, бо вперше використовувала таку формулу як проміжний етап. Консистенція - рідкої олійки, чомусь не зовсім зрозуміла цей продукт, але обов’язково дам йому шанс , бо впевнена що лінійка має накопичувальний ефект, а якщо один засіб вирвати з контексту, то і дія на яку очікуєте може не статись. На цьому етапі, здавалось, що волосся стало якесь жорсткіше, я не хвилювалась, бо знала, що маска завершить процес реконструкції та надасть необхідний ефект.

По консистенції та аромату дуже схожа до тієї, що я користуюсь. Це хороша альтернатива моїй попередниці. Гарно живить волосся, воно шовковисте та гарно розчісується. Задоволена її використанням.

Я обожнюю наносити кремові засоби перед укладкою, бо моє пористе волосся гарно їх сприймає і стає розгладженим. В складі є термозахист і це прямо в ❤ Якщо ви хвилюєтесь, що волосся буде швидше забруднюватись, то ні, все ОК😉

Після укладки волосинки відчуваються ніби стали товстішими, волосся ніжне, не обтяжене та не заплутується. Зазвичай, такий ефект отримую тільки після салону. Завжди дивувалась, чому вдома так не виходить, як в мого майстра? Завдяки L’OREAL альтернатива знайдена! Обов’язково продовжу тестування лінійки, буду приглядатись до засобів. Мій фаворит під №4. Чому? Вже розповіла😁