KsuLv

#testmakeupclub

#testmakeupclub
#testmakeupclub
#testmakeupclub

Тестувальний набір L'Oreal Professionnel розроблений на основі запатентованої технології молекулярного відновлення волосся.

Лінійка Absolut Repair Molecular містить 2% пептидний бондер і 5 амінокислот, що відновлюють молекулярну структуру волосся, роблять його міцним та еластичним. Лінійка складається з 3 обовʼязкових кроків і 1 додаткового.

Тип волосся, для якого рекомендує дану серію виробник:

Фарбоване, біляве та висвітлене волосся, всі типи.

Про моє волосся:

Я власниця жирного типу шкіри голови (частота миття голови: через 1 день, інколи щоденно) + маю освітлене і пошкоджене волосся (пухнастість на кінчиках).

Тепер розберемо окремо кожен крок догляду і його дію на моє волосся.

З обовʼязкових:

Обʼєм, який надіслали на тестування 100 мл, консистенція густа, чудово піниться, має економічний розхід і просто НЕЙМОВІРНИЙ аромат (мені пахне солоденьким, пряним парфумом).

Враження:

✅ очищає волосся гарно, дбайливо, не заплутуючи його (проте не до скрипу, власницям жирної шкіри голови на постійну основу не підійде, потрібно буде його чергувати з пілінгами і глибокоочищувальними шампунями);

✅ робить волосся приємним на дотик;

✅ аромат стійкий, залишається у ванній ще певний час після миття.

Обʼєм, який надіслали на тестування 75 мл, консистенція рідка (у вигляді олійки), аромат такий же як і в шампуню, розхід економічний. Не знаю скільки засобу дозує помпа у повнорозмірних сироватках, але дозування 2 натиски у тест-засобу (обʼєм видно на фото) мені вистачило на 1/3 волосся, тобто на все волосся вистачає 6 натисків. Втирала у волосся по довжині протягом 2х хвилин, все по інструкції.

Враження:

✅ розплутує і розглажує мокре волосся;

✅ дія схожа на дію бальзаму для волосся, але трохи мʼякша;

Сміливо можу назвати цей засіб моїм фаворитом зі всієї лінійки!

Хоча вартість «кусається», але тут дія засобу виправдовує кожну копієчку.

На тестування надійшло 4 тари по 10 мл. Консистенція густа, наносила на вимите, підсушене рушником вологе волосся по довжині. Розхід економічний, однієї тари вистачить приблизно на 5 використань (волосся нижче лопаток).

Враження:

✅ розплутує волосся;

✅ ущільнює його (ефект помітний навіть візуально!);

✅ надає блиску (тут головне не перебільшити з дозуванням, бо його не буде);

✅ не викликає «жирності» волосся, навіть якщо перебільшити з нанесенням!

✅ має властивості ТЕРМОЗАХИСТУ, що є величезним плюсом засобу!

✅ надає волоссю неймовірний аромат прянощів, який тримається до наступного миття! (для чутливих це може бути мінусом).

На неї я задивлялась вже давно, але відгуки були суперечливі.

На тестування надійшло 5 тар по 15 мл. Консистенція маски густа, колір ЗОЛОТИЙ! Це неабияк тішить моє око, яке полюбляє естетику! На одне використання я витрачала всю тару. Наносила на вимите волосся, після змивної сироватки на 20-30 хв (хоча виробник рекомендує на 5 хв).

Враження:

✅ розплутує і візуально вирівнює волосся;

✅ живить і ущільнює його;

✅ волосся виглядає зволоженим і доглянутим;

Із мінусів:

🔴 мені не сподобався запах! Дехто в коментарях називає його «рибним», щось в цьому є, проте він не яскраво виражений, його не чути на волоссі, лише якщо нюхати саму маску. Тому на цей мінус не звертаю уваги, оскільки дія засобу очевидна!

Змивну маску серед усіх засобів ставлю на друге місце після незмивної.

Комплекс для відновлення волосся виявився дієвим та чудово підійшов для освітленого і пошкодженого волосся, він нагадує салонну процедуру «холодне відновлення волосся» і по дії є аналогічним, що підтверджують фото і відео (волосся висушене на браш, утюжок для вирівнювання не використовувала).

Змивну та незмивну маску для молекулярного відновлення волосся.

Дякую за увагу 🫶