krutoguuz

Новинка від бренду ROUND LAB

Обожнюю тканинні маски від цього бренду і вже на раз ділилася своїми фаворитами маскою з ексторактом голок сосни та з полином. Але насправді у них всі круті та дієві!

І ось нещодавно офіційно в Україні з'явилася новинка їхня лінійка з екстрактом соєвих бобів та пантенолом. В мене зараз вже є кілька відкритих зволожуючих сироваток, тому знайомство вирішила почати з тканниної маски.

Основні компоненти:

• Екстракт насіння чорних соєвих бобів — зменшує видимість пігментних плям завдяки пригніченню вироблення меланіну. Також соєві боби багаті білками, вітаміном B та іншими поживними речовинами, які забезпечують глибоке зволоження шкіри.
  • Пантенол — зволожує шкіру, зменшує чутливість та подразнення. Проникаючи в шкіру, пантенол перетворюється на вітамін B5, який покращує гідратацію та зміцнює захисний бар’єр. Для глибшого вбирання в шкіру використовується технологія інкапсульованого в ніосоми Д-пантенолу, що забезпечує тривале зволоження та гладкість шкіри.
  • Гліцерин — підвищує рівень зволоження, освіжає та пом’якшує шкіру, забезпечуючи комплексне рішення для здорового тону обличчя.
  • Кераміди, холестерин і жирні кислоти — зволожувальні компоненти, поєднані в пропорціях, подібних до природного складу шкіри, утримують вологу та підтримують належний рівень зволоження шкіри протягом тривалого часу.

Ця лінійка рекомендується для сухої, комбінованої, в’ялої та тьмяної шкіри. А в мене був саме такий запит. Так, як я прихворіла і натерла свою шкіру біля носа просто до невпізнаваності були прийняті жорсткі міри реабілітації.

Саме в цій маскі досить густа та біла есенція якою вона просочена, і вона прям діє як чарівна паличка. коли яписала про тканинну маску від REJURAN https://club.makeup.com.ua/post/33132/ , то вона була більше про нереальна запокоєння та таке класне зволоження. Але ця просто зовсім інша тут зволоження до кожного сантиметру в глибину. Шкіра після така ніби у кореянок на відео, така наповнена. І що найбліьше мені сподобалося, що моя шкіра на носі стала почуватися набагато краще. Все ще залишилися поодинокі лусочки, але вона вже була не така роздратована та чутлива.

Дєєєєвочкі, це просто ніби Cicaplast в тканинній масці. Реально вона мене вразила та потрапила в сердечко❤️‍🔥

Бачили вже цю новинку?

P.S. звичайно ж ту сироватку яка залишилася в упакуванні я використала ще декілька разів в якості додаткового зволоження 🔥