ANGIELINAYO | АНГЕЛІНА

ABOUT FACE. МАСАЖЕР 4 in 1 GLOW DERM

ABOUT FACE. МАСАЖЕР 4 in 1 GLOW DERM

Привіт!🫶🏻Сьогодні мені прийшла посилочка з новинкою, на яку я натрапила в Тік-Ток і майже одразу замовила і собі😎Я обожнюю різноманітні девайси, які допомагають покращити стан шкіри. В моєму арсеналі улюбленців: шкребок Гуа-Ша, нефритовий ролик, а також дермароллер від ABOUT. Тож чи є шанс у девайса 4 в 1 стати новою частиною рутини догляду за шкірою?

Вартість зі знижкою була: 345 грн.

Ну що, переходимо до розпаковки?

Пакування - це перше, що кидається в очі і допомагає зрозуміти, наскільки виробник піклується про своїх споживачів і цілісність товару. Таким переживашкам як я це особливо важливо - адже хочеться розуміти, що з приборчиком до мене ніхто не мав ніякого контакту😂

З пакуванням все шикарно: хоч сама коробочка йде без плівки, проте наявні запобіжнички. Сам пристрій лежить у пластиковому ложе, закритий пакетиком. Як дістаємо масажер - бачимо, що робоча поверхня також надійно захищена клейкою плівкою.

В комплекті з масажером йде провідець USB без зарядного блоку. Використання супер-зручне, під'єднав і заряджай. Проте дуже цікаво і захоплює те, що заряджати не потрібно буде багато. У технічних характеристиках заявлено, що час роботи в режимі очікування = до 60 днів, що означає невеликий розхід енергії. Також зауважу, що пристрій приходить повністю заряджений, що теж дуже зручно❤️

Вся детальна інформація про користування девайсом: переваги та показання, всі режими, застереження - вказані на коробочці, а також вкладені у вигляді невеличкої інструкції, яку можна зручно тримати навіть у косметичці.

1. Режим теплого очищення: на робочу поверхню треба накласти ватний диск і закріпити його з допомогою платикового кільця, яке йде в комплекті. Далі - нанести свійулюблений засіб для очищення і обрати перший режим. Я ще цим режимом не користувалася, але бачила відгук іншої дівчинки, де вона показала класну дієвість🔥

2. Режим фототерапії: тут ми наносимо на обличчя свій лосьон або сироватку (я взяла гелевий крем, також буду пробувати з гелем алое Holika Holika, яким користуюся для масажів обличчя, бо він не забиває пори) і обираємо другий режим. Тут вмикається червона лампа на робочій поверхні і під час дотику зі шкірою апарат інтенсивно вібрує. Після масажу пройшло вже більше 3 годин, а у мене досі відчуття на обличчі як після якоїсь салонної процедури😍

3. Режим підтяжки: для цього режиму виробник рекомендує спочатку накласти на обличчя тканинну маску, увімкнути третій режим (робоча поверхня світитиметься синім світлом) і масажувати обличчя. Це мені ще доведеться спробувати🙏🏻

4. Режим, який мало хто розуміє - догляд за очима. Тут слід нанести засіб для догляду за очима, обрати цей, четвертий режим і виконувати масаж. Робоча поверхня не світиться і масажер не вібрує (це ж у всіх так?😂). В інструкції написано використовувати з цим режимом техніку точкового натискання і масажувати від внутрішнього до зовнішнього куточку ока. Чим я і займалася сьогодні)

Мені дуже сподобалося! У режимі фототерапії сильна вібрація, також робоча поверхня трохи нагрівається, завдяки чому відчуття ще приємніші. Дуже сподіваюся на довготривалий ефект, бо мені цікаво, чи дійсно стан шкіри покращиться, зменшаться пори і з'явиться відчуття підтягнутості.

ДІвчатка, хто вже користувався? Як вам девайс? І як вам огляд? Буду дуже вдячна за фідбек і лайки🫶🏻

ANGIELINAYO | АНГЕЛІНА
0
2
Підписки