Маруха Анастасія

Що я брала з собою у відпустку на 10 днів

Що я брала з собою у відпустку на 10 днів

Напочатку допису покажу вам трошки нашої відпустки, щоб ви трошки занурились)

Що я брала з собою у відпустку на 10 днів

Брала із собою шампунь та бальзам, хотіла спочатку сашетками інший. Але вирішила взяти зменшеного розміру ці, колись давно їми користувалась і вони мені дуже подобались, в цей раз також не стали виключенням. Шампунь та бальзам Garnier Fructis "Гудбай посічені кінчики" містять рослинний кератин і масло амли, які, як стверджується, допомагають відновити пошкоджене волосся, зробити його сильнішим і блискучим.

Також в дорозі не завжди був час помити голову, тому брала із собою також сухий шампунь Schauma Miss Fresh для жирного волосся. Цей продукт рятував у дні, коли не було можливості помити голову. Цікавий факт, їм все ж таки більше користувався хлопець, аніж я.

Останнім часом підзабила на догляд за обличчям, тому брала по мінімуму: пінку для вмивання, тонік та сиворотку, яку використовувала також як базу під макіяж.

Frudia My Orchard Mochi Foam - це очищувальна пінка для обличчя, яка містить екстракт ягід асаї та інші натуральні інгредієнти.

Sane Face Toner PHA + AHA + Vitamin C 2% - це тонік для обличчя, який містить комплекс АНА, РНА та вітаміну С. Він очищає пори, відлущує омертвілі клітини шкіри, вирівнювнює тон шкіри та надавати їй сяйва. Для зручності, я його перелила в мініатюру.

Sane Niacinamide 7% Anti-pollution Face Serum - це сироватка для обличчя, яка містить 7% ніацинаміду та комплекс антиоксидантів. Використовую її для вирівнювання тону шкіри, захисту від забруднень та освітлення шкіри обличчя.

Тут все просто колись давно її придбала і вона стала нашою улюбленою з хлопцем. Зубна паста має приємний м'ятний смак Також добре очищає зуби від нальоту та залишків їжі. Щодо відбілення нічого не можу сказати, бо не я, ні хлопець не помітили особливого результату.

Перед відпусткою зробила нарощення вій, тому тущі тут не буде. Брала тільки консилер, помадку для брів та віск, помаду для губ.

Консилер Eveline Cosmetics Wonder Match мій улюбленець. Він має легку кремову текстуру, яка легко наноситься та розтушовується.

Помадка для брів Maybelline New York Tattoo Brow - стійка, вона не тьмяніє, не розмазується і не скочується протягом дня, навіть у спеку та вологу погоду. А з погодою все таки не дуже пощастило.

LN Pro Brow Wax - це фіксувальний віск для брів, який обіцяє надійно зафіксувати волоски брів у потрібному напрямку, надаючи їм об'єму та чітку форму.

Помади то моя любов, без них нікуди. Брала Eveline Cosmetics Variete Satin Matt Lip Liquid Lipstick - це рідка матова помада, яка надає стійке покриття, насичений колір та оксамитовий фініш.