Марія Bondar

Кремовий дезодорант

Кремовий дезодорант

Всім привіт. коли побачила на поличках магазину кремовий дезодорант довго не могла наважитись купити. Щось не розуміла я взагалі цього продукту. Як дезодорант може бути кремовий)

І все ж таки придбала. Чи куплю я ще раз ? Скоріше ні ніж так. Але питання не в самій дії дезодоранту а скоріше в форматі.

Сам дезодорант діє класично - повинен маскувати піт. Це не антиперспірат тому піт і запах не блокується - він просто маскується. Ось тут і цікаво адже сам крем майже нічим не пахне. Тільки ніжно віддає пудровим запахом та класично кремовим. Він буде великим плюсом для тих хто не любить аромати дезодорантів. Хоч там на коробці намальовано і написано малина - її там нема. Ну не пахне він малиною взагалі. Від слова зовсім.

А самий великий мінус особисто для мене - формат. Це баночка з кришечко. Ви повинні кожен раз пальцями занюрбватися в продукт і мазати на пахви. Все було б нічого якби ця маса не була така тверда. Вона як застигле масло. Намазати трохи на пальці - треба прикладати зусилля кожного разу. І тому я не знаю чи рівномірно по пахвам розподіляється продукт.

Для мене це продукт більше ні ніж так.