Тетянка 🤩

Класний догляд за волоссям від Loreal Professionnel #testmakeupclub

Хочу поділитися своїм досвідом використання догляду від L'Oreal Professionnel ❤️

За інформацією розробників L'Oreal Professionnel Serie Expert Absolut Repair Molecular базується на 5 амінокислотах та 2% лимонної кислоти. Цей комплекс проникає всередину волосся, відновлюючи його молекулярну структуру і тим самим покращує вигляд.

На тестуванні були (така ж послідовність на фото з текстурами засобів 🙃)

1. Шампунь
  2. Змивна сироватка
  3. Маска
  4. Незмивна маска

Маю довге, тонке, нефарбоване волосся, кінчики дуже сухі, шкіра голови швидко жирніє. Я користувалася засобами 3 способами:

• Маска Absolut Repair зі звичними засобами
  • Догляд Absolut Repair Molecular
  • Всі 4 засоби

На фото волосся після 4 використань засобів Absolut Repair Molecular та 2 використань маски Absolut Repair. Виглядає гарно, але все одно видно посічені кінчики, все не наважуюся їх підстригти, тому що знаю що вийду від перукаря з довжиною максимум трохи нижче плечей 😂

Досить класний шампунь, дуже економний та добре очищає. Також сподобалася текстура - густа, нагадує крем, ніколи не мала схожого. Не впевнена що винен тільки шампунь, але можливо після комплексного догляду жирний тип шкіри голови доведеться швидше мити.

Виробник вказує що тут безсульфатна формула, в складі є силікон і хоч я нормально ставлюся до них в догляді та все-таки зазвичай обираю шампуні без силіконів.

Додам що серія має дуже приємний східний аромат, який ще залишається на волоссі 🥰

Ще спробую покористуватися окремо тільки шампунем, якщо сподобається, то точно додам в бажані покупки 😉

Сироватка, яка впевнено замінить кондиціонер чи маску. Має рідку консистенцію, по відчуттю схожа на олійку, проте зовсім не жирну та має найвираженіший аромат. Було дуже цікаво спробувати, бо ніколи раніше не користувалася засобами такого формату.

Питання виникло у кількості засобу, тому що в інструкції вказано зробити 2-3 натиски помпи, але в мініверсії її немає)

Я наносила сироватку відступаючи від коренів, засіб виявився досить економним у використанні, дуже приємним. Ефект на волоссі чудовий - відчувається зволоження і живлення, більше гладкості.

Додам в бажані покупки 👌 (вже скільки всього цікавого назбирала для догляду що скоро більше засобів буде для волосся ніж для обличчя 😅)

Єдиний засіб, який не дуже сподобався (я і трохи засмутилася, бо в листівці вказана інша маска 🙃). Має дуже специфічний запах, блискітки функціонують тільки для краси. ЇЇ перевага в тому, що дійсно не обтяжує волосся.

При використанні маски зі звичним доглядом майже ніякої різниці не помітила, хіба трішки м'якіше волосся. Вже разом з absolut repair molecular результат був кращим - маска ще трішки додала гладкості волоссю.

Я ще докористуюся пробниками, що залишилися і можливо зміню думку та поки я б не купувала собі цю маску.

Ця незмивна масочка мені найбільше сподобалася, дуже економна, легка по відчуттю й залишає приємний аромат на волоссі, має термозахисний ефект.

Може бути єдиним засобом після змивного догляду. Мені при використанні 3 попередніх якраз цього засобу вистачає як фінального, а от якщо користуватися без маски, то після фену на кінчики все-таки хотілося додати капельку олійки.

Боялася, щоб не виникло "жирного" ефекту, але це було даремно - отримала гарне та розсипчасте волосся 🥰

Щира рекомендація як прекрасний незмивний догляд 🫶🏻

1 фото - волосся зі звичайним доглядом, 2 фото - догляд засобами Absolut Repair Molecular. Можливо не дуже помітно, але після засобів Loreal волосся виглядає більш гладким й зволоженим, особливо кінчики та за це потрібно платитися трішки меншим обʼємом 😅

Виробники обіцяють відновлення до 2 років пошкоджень за одне використання, а ви вже бачили як виглядає волосся після декількох використань)

Насправді я можу рекомендувати цей догляд (якщо хтось розбирав склад, буду рада дізнатися про дієвість і безпечність компонентів 🫶🏻 тому що довго не заходила в клуб і пропустила дууже багато ваших дописів 🥹), впевнена що лінійка Absolut Repair Molecular сподобається і вирішить проблему сухості по довжині (звичайно найкраще засоби показують себе у комплексі), але не можу підтвердити що це чарівна паличка для пошкодженого волосся та і вважаю що для такого є одне вирішення - ножиці 🙃