V R O D L Y V A

#testmakeupclub

#testmakeupclub

Привіт Makeupclub 🖤

Ділюсь своїм досвідом користування тушшю LAMEL Make Up OverSize Volume Mascara.

Так як туш заявлена ​​для надання об'єму, то розглядатиму її в цьому контексті. Тому буде цікаво перевірити, як туш зможе збільшити об’єм вій, добре профарбувати без грудочок і не склеїти, підкрутити, особливо зовнішній куточок, і протримати в такому стані довго і без обсипань.

Опишу свої вії. Мої вії середньої довжини, сірі і трохи білі біля основи із зовнішнього боку, також вони прозорі на кінцях, ближче до зовнішнього куточка опущені, дивляться вниз, і вії не мають виразного вигину.

#testmakeupclub

🖤 Колір: насичений чорний.

🖤 Об'єм: 10 мл.

💔 Формула: без силіконів, НЕ водостійка, НЕ термо. При попаданні вологи миттєво розтікається.

Інші особливості:

💔 унікальність щітки в тому, що вона вимазує мою повіку, вона незручна для мого ока;

🖤 щіточка м'яка, не колеться і добре гнеться;

🖤 добре роздяліє вії, не склеює волоскі;

🖤 ретельно профарбовує їх;

💔 але залишає за собою величезну кількість грудочок;

💔 візуально вії стають більш об'ємними та пухнастими, але при нашаруванні, а я частіше роблю 1 шар туші та очікую об'єм з першого шару;

💔 не підкручує та не припіднімає вії (якщо спочатку і є легкий натяк на це, то вії швидко опускаються вниз);

💔 не стійка, жорстко обсипається;

🖤 не перебивається на шкіру;

💔 на наконечнику щітки завжди багато надлишків туші, якщо їх не знімати об ободок обмежувача. Коли я постійно знімаю, то залишки там засихають і при подальшому фарбуванні через щітку сиплються мені на зону під очима;

P.S. Наприклад, з тушшю Maybelline New York Lash Sensational Sky High такого немає, тому що там і обмежувач інший і форма щітки дозволяє менше надлишків витягати з флакона;

💔 проблемний демакіяж (якщо використовую міцелярку/ двофазку), але про це нижче.

*🖤 - ок,

**💔 - не ок.

Щітка силіконова, має форму не сильно виражену "пісочний годинник" з короткими прямими зубчиками. Зовсім не моя улюблена форма. Сам кінчик щітки не зручний для прочісування нижніх вій, так і внутрішнього куточка.

Туш наносила без бази, без керлера.

Також я завжди фарбую вії не тільки знизу, а й зверху, так мої сірі вії не вибиваються із загальної картинки і виглядають більш акуратно.

Я вже давно звикла до того, коли туш знімається панчішками з вій і вважаю цей варіант найзручнішим для себе, особливо коли можна змити простою водою без додаткових засобів.

Ця туш зовсім інша. Вона змивається міцеляркою, двофазкою, гідрофільною олією, навіть моїми умивалками від Lagom та Pyunkang Yul. Але її не знімеш акуратно пальцями з вій, інакше будуть чорні розводи під очима. Її потрібно змивати саме ватним диском (якщо змивати міцеляркою чи двофазкою). А я не люблю вкотре елозити ватним диском у зоні під очима. До того ж я витрачаю більше ватних дисків, ніж зазвичай.

Якщо ви звикли закривати очі і зверху прикладати змочений диск на вії, або ж при відкритих очах диском збиратися під вії і стягувати продукт на шкіру - в такому випадку вся туш розмазуватиметься і ви все більше при змиванні натиратимете шкіру навколо очей. Якщо боїтеся пошкодити шкіру під очима, то рекомендую складати змочений ватний диск навпіл і розміщувати вії всередину його і тримати так кілька секунд, перш ніж змивати продукт з вій. Так шкіра під очима не травмується.

Туш у моєму використанні 2 місяці і я вважаю що цього достатньо, щоб скласти про неї остаточну думку.

Туш мені не сподобалася. Щіточка не підходить, вона для мене вкрай незручна. За рахунок її форми мої повіки щоразу вимазуватись. Сама формула не підкручує і не закріплює мої вії в тому положенні, щоб залишитися в ньому до кінця дня, ну чи хоча б кілька годин. Мої вії з цією тушшю навіть після керлера опадають. На додаток вона обсипається - це спостерігалося і при перших використаннях, коли вона була нова і донині. Осипання будуть відразу при фарбуванні і протягом усього дня. Також туш залишає грудочки на віях і ця проблема не вирішується з часом. Навіть через два місяці її активного використання. І змивати туш дуже незручно, як для мене. Як же я з нею намучилася...😩

З більш-менш плюсів: вона надає об'єму, але при нашаруванні, тобто об'єм видно з другого шару, а на це здатна практично будь-яка туш, за винятком найгірших.

Явні плюси: чорний колір туші яскравий. Туш не склеює вії, не швидко засихає у флаконі, ну і гарний об'єм – 10 мл.

Дякую що заглянула, лови пурпурне серце 💜