Білоус Тетяна

Щастя для волосся від L’Oreal Professionnel (відео) #testmakeupclub

Щастя для волосся від L’Oreal Professionnel (відео) #testmakeupclub
Щастя для волосся від L’Oreal Professionnel (відео) #testmakeupclub
Щастя для волосся від L’Oreal Professionnel (відео) #testmakeupclub

Дівчата, хто ж з нас не любить подарунки та сюрпризи?

От і я не виключення. Тому, звісно,дуже зраділа, коли дізналась, що моє ім’я в списку переможців у конкурсі від Makeup Club😍

На цей раз мені випала можливість протестувати засоби для волосся серії Absolut Repair Molecular від L’Oreal Professionnel.

Набір для тестування включає в себе всю лінійку Absolut Repair Molecular, в розмірі «travel size». При цьому, Makeup потурбувались про те, аби можна було використати засоби мінімум 5 разів, та побачити який накопичувалиний ефект мають засоби.

  • Професійний шампунь для молекулярного відновлення структури пошкодженого волосся
  • Професійна змивна сироватка для молекулярного відновлення структури волосся
  • Маска для інтенсивного відновлення пошкодженого волосся
  • Професійна незмивна багатофункціональна маска для молекулярного відновлення структури пошкодженого волосся

🔹Починаємо тестувати згідно інструкції, яку я отримала разом з засобами для волосся. ⬇️

Шампунь густий та дуже концентрований. Використавши його вперше - набрала дуже багато, бо звикла до менш концентрованих продуктів.

Мию голову 2 рази. Хоча, помітила, що з цим засобом можна голову мити і 1 раз. Бо очищає делікатно, але при цьому дуже якісно, до скрипу.

Волосся не плутається під час миття.

Запах шампуню дуже приємний, наче голову тобі миють дуже дорогим засобом в салоні😉

В подальшому тестувала засоби окремо один від одного - навіть без кондиціонеру/маски і тд. волосся залишається слухняним та м’яким. І запах на волоссі тримається протягом дня так точно!

Згідно інструкції я ретельно втирала сироватку в волосся та залишила її на 1-2 хвилини та змила водою.

Засіб незвичний для мене, адже таким я раніше не користувалась. В подальшому, коли я тестувала засіб окремо від маски та незмивного засобу, я зрозуміла, що він мені нагадую супер живильну експрес-маску, або дуже якісний кондиціонер швидкої дії.

Волосся вже під час втирання поглинає сироватку в себе і це прям дуже помітно. Волосся стає, наче щільнішим за структурою та більш «наповненим».

Аромат , як у шампуня. Дуже мені сподобався😍

Що я вам хочу сказати..ця маска могла називатись просто - «роскіш»! ))

Маска дуже гарно розподіляється по волоссю, наповнюючи його живильними компонентами, ароматом дуже дорогого салонного засобу та прикрашає це все дрібненькими шимерними блискітками. Клеопатра зійшла би з розуму, якби в її час був цей засіб)

Маску, згідно інструкціі, витримала 5 хвилин та ретельно змила водою.

Незмивний засіб в такому форматі тестую вперше. Моє волосся дуже швидко жирніє, тому все, що трохи важче за безолійні засоби - бруднить моє волосся та вже в кінці дня хочеться його вимити знову.

Проте, ця сироватка - моє відкриття, і напевно, той засіб, який я точно придбаю собі для подальшого використання.

Адже воно поєднує в собі фінальний етап догляду, термозахист, антистатичний засіб та парфюм для волосся. При цьому, зовсім не обтяжуючі волосся, об’єм тримається дуже довго!

Я дуже задоволена цими засобами, адже дійсно результат мені нагадав салонний догляд, але при цьому, взагалі не треба було виходити з дому! Волосся наповнене, зволожене, блищить, залишає за собою шлейф дорого парфюму, проте зовсім не обтяжене та тримає гарний об’єм аж до наступного миття голови.

💕Makeup Club, дякую вам за можливість тестувати класні продукти та знаходити нових косметичних «любимчиків»🥰

Викласти відгук я намагалась 2 дні. Як на мене- це ультрабагато часу та витрачених нервів)

Відео або не грузилось зовсім, або грузилось чорним квадратом. З фото така сама історія.

Як зберігаються чернетки - взагалі загадка. Бо коли тобі треба, аби вона зберіглась - вона не зберігається і треба робити заново все! А коли хочеш просто протестувати загрузку - зберігається ( у висновку в мене на сторінці 11 чернеток,які я не можу видалити тепер😅).

Тому, бууудь ласочка, зробіть щось з оптимізацією сайту Makeup Club, бо то вббивство останніх нервових клітин 🙈 сказати скільки разів я кидала то та думала більше не намагатись шось викласти - не перлічити.

(доречі, саме цей блок я пишу в той момент, коли в мене по десятому колу намагаються загрузитись 2 фото 🤦‍♀️ і скрін нижче - спонсор мого тіпаючого ока😅)

Якось так 🙈

Білоус Тетяна
3
Підписники
0